04) Wat meer over mij

Uiteraard verdiend zo’n lieve meid een reactie. Ze geeft les, is zelfverzekerd. Dit kan niet anders dan een goede partij zijn.

Ik mail haar terug :

Hallo lieve Anastasia,

ik ben ook blij dat je mij terug schreef. Ik denk ook dat onze kennismaking zal resulteren in een uitstekende vriendschap. Ander wellicht een instekende vriendschap.

Wat je over je zelf schrijft is erg goed. Je communicatie in het nederlands is erg goed, ik ben benieuwd hoe je dat doet ?
Dat je lerares bent is zeer goed. Breng kinderen kennis bij en ze zijn onze toekomst waar we trots op mogen zijn.  Vind je het niet erg spannend om via het internet te zoeken naar een relatie ?

Ik wil je graag wat meer over mij vertellen. Ik ben een goed uitziende man van bijna 32 jaar, mijn hobbies zijn palliatieve therapieën, zelfhypnose en motor rijden. Daarnaast kom ik graag bij mijn betovergroot ouders, zij zijn nog steeds in leven en een grote bron van inspiratie, ook voor mijn hobbies. Ik rook niet, maar drink af en toe een glas rode wijn, immers ric transit gloria mundi, nietwaar ?
Ook ik woon alleen en ben al tijden op zoek naar de ware liefde, vrolijk, trouw, begripvol, geduldig en gruizig. Samen over de horizon en rand van de wereld kijken, en de zon zien ondergaan. Kan je me dat bieden ?

Een vrouw uit rusland is een geschenk, door onze lieve Heer zelf gemaakt.  Als ik naar je foto’s kijk zie ik een ontwikkelde vrouw die weet wat ze wil. Jij laat je geen kiwi’s voor eieren verkopen toch ?

Ik wil jou ook weten, vertel me meer over waar je woont, wat je drijft in het leven en wat je wil. Wat zoek je bij mij ?

Ik ben zo blij dat je de dappere stap genomen hebt om het internet te gebruiken en dat je mij gevonden hebt. Als je tijd hebt na het lesgeven aan de kinderen zou je me dan terug kunnen schrijven ?

Groeten,

Den Bolle