32) Centen verdienen

Trucker is ook druk in de weer.  Op zich goed, want Ikke heeft de opvolger al klaar staan dus hij zou ‘r nog best kunnen krijgen.  Het huis, de exen, kinderen etc. spelen ‘m wat parten maar aan de andere kant, hij houd echt van d’r en heeft dus nog eens zijn liefde, verlangens en omstandigheden beschreven.  Je leest gewoon de oprechte liefde voor haar in  zijn mail. Oh en een paar extra plaatjes zouden ook welkom zijn, maar echt alleen voor hem natuurlijk 😉

Zijn mail :

Onderwerp : weekend
Afzender :  Trucker
Ontvanger : Anastasia
Datum :  Ma 21:59

Lieve Nastia.
Hoe was je weekend goed fijn gezellig met boris op de bank thuis, mijn weekend slecht regen regen en een paar druppels tussen door. Maar die kon ik mis lopen, en bij jou schat ook veel regen of sneeuwt het al in Russia.

Wat denk je lieve kun je wachten tot de lente vakantie of word dat niks meer en lopen we elkaar mis. Ik geloof heel graag dat wanneer jij je loon hebt het aan mij terug betaalt, daar twijfelt Trucker niet aan. Daar zie je er ook veel te eerlijk en zo lief voor uit, geweldig gewoon schat, maar voor de zoveelste keer zeg ik , ik moet het ook eerst hebben!! En ik ben ook niet de big boy van zes miljoen, was maar waar dan kocht ik alle mooie vrouwen in Rusland, voor mij en mijn blog vrienden. En dan mag jij mijn vliegtuig besturen, en trok je als eerste uit het vliegtuig voordat mijn vrienden dat doen. Want ik heb een paar foto’s aan mijn vrienden laten zien en die zeiden gelijk Trucker; waarom laat jij haar niet hier heen komen dat schatje van je. Ik zeg jaja eerst roebels hebben, en die zitten allemaal in mijn nieuwe huis zoals je weet lieverd. Maar ik spaar en heb nu al 50 euro, dus het gaat de goeie kant op dat moet lukken voor de lente vakantie denk jij ook niet schat.

En dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oooooooooooh ik zal je met open armen ontvangen, kijken recht in je ogen en gelijk nemen mee naar huis dan. Ik verlang nu al naar dat mooie blote lichaam van je, ow ik zou het zo graag al willen zien alleen ikke Trucker en verder niemand schat van me. Maar ja Trucker hard sparen en jij mij al niet een beetje verwennen vind ik wel een heleboel beetjes jammer, maar wie weet als morgen de zon gaat schijnen en jij onder de douche, of tuinslang een bad neemt en een leuke foto maken lieve Nastia.

Want een brief zonder foto is als een brief zonder geld ja toch schat van me ohhhhhhhh wat mis ik je al. Goed ik moet nu stoppen sorry voor mijn snelle afronding van deze  brief maar er moet nog gewerkt worden voor de centjes.

Groetjes en veel kusjes van je beste vriend Truckertje,    dag schat XXX

Commentaren :

 1. ikke! typte: 17/11/2009 18:30

  Nou trucker, ikke krijgt in de gaten dat jij ook meerdere Russische schoonheden kent. Voor Irina had ik ook contact met Yuliah. Al deze deze dames kennen mij via Be2.nl . Maar voor ons scheetje besta ik dus niet meer, no money no cure! Ik moet zeggen dat je er motiverende teksten op na houdt. Zelf ‘ikke’ wordt nog effe vernoemd.

  Worden het jonge Truckertjes of Drukkertjes! Succes mannen!

 2. trucker typte: 17/11/2009 19:04

  is toch het mooie ervan heb ik gister nog vermeld dat jij erbij staat valt voor boris de boef niet op,ze leest ze toch niet goed, en die Yuliah heb ik nog niet van gehoord.
  En van die 50 euro moet ze toch al een beetje warm lopen, één kledingstukje minder?

  Het zullen wel Drukke Truckertjes worden haha

  • ikke! typte: 17/11/2009 19:15

   Wat hebben we toch een heerlijke humor. Het is jammer dat Ivo niet meer meedoet, die kon er ook wat van. Misschien moet DenBolle nog eens een mailtje richting ons scheetje sturen. Per slot van rekening ben ik al voorbij de eindfase, de trucker zit er tegenaan. Anders wordt het wachten op de volgende Siberische troela, ze zien er wel geconserveerd uit. Maar ja, wat van ver komt moet wel lekker zijn, toch?

 3. trucker typte: 17/11/2009 19:58

  Die Irina is ook wel een lekker ding maar ik vond de foto’s niet zo, en ze gaf zo snel op jammer hoor.
  En mijn eind ik heb nog niks gehoord, of houd ik de laatste foto wel voor mijn eigen.
  lekker 21/22 wie weet.