05) Kennismaken met Baboushka

Wat een schatje is ze toch ook. Zo druk met lesgeven dat ze mijn brief er even tussen door moet doen. Maar ze doet het !

Maar wat ik me dan wel afvraag, wanneer heb ik dan met haar ge-msn’ed ?  Ah, ik ben ook ook zo druk, moet een van die chat’s  zijn geweest vandaag. Waar ik wel heel trots op ben is haar openmind benadering van haar oma. Die was vroeger leraar. Op de foto’s zie je dat de trotse Russen ons mijlenver voorliggen op het gebied van transsexuele operaties. Je zit echt niet dat baboushka vroeger een man is geweest. Toch lief ook dat ze weer foto’s stuurt.

Hier de brief van mijn aanstaande geliefde :

Hallo mijn lieve vriend Den!
Ik ben blij dat ik uw brief ontvangen, en ik wil zeggen dank je. Ik ben zeer tevreden.

Scheetje en ouder scheetje

En ik kijk uit naar onze toekomstige correspondentie.
Ik was blij om te lezen uw brief.
Maar ik zou graag meer weten over u, omdat ik denk dat de relatie die we moeten weten over elkaar alles, zoals geluken mislukkingen van ons leven.
Bent u het met mij eens Den? Ik leerde de Nederlandse, waar ze studeerde aan het Pedagogisch Instituut. Hij is zeker mijn slecht, maar ik hoop beter te leren.Ik weet beter Engels.Ik zou graag te beschrijven over mezelf meer.Ik hoop dat u graag mijn brief te lezen.
Mijn familie is klein, er is alleen mij, mijn vader en mijn grootmoeder, maar het is een kleine familie, ik had een moeder,maar ze stierf toen ik klein was, stierf ze van ernstige griep,is het altijd een zwakke immuniteit, het gebeurde toen ik nog slechts 3 jaar, maar dan heb ik niet begreep alles en wie weet, misschien is dit alleen maar mij niet “gedood”.
Sinds die tijd werd ik opgevoed door mijn grootmoeder, mijn vader heel moeilijk was om het te doen, heeft hij altijd op het werk, ik heb het is een bouwvakker. Maar mijn

grootmoeder leerde me veel en ik, alleen maar omdat ze besloten om een leraar, zoals voorheen, mijn

Papa en Babouska

grootmoeder was een leraar. Ik heb geen broers en zussen, dus ik soms verveeld zit alleen thuis. Dat is mijn familie, maar ik ben trots op haar. Aangezien zij zijn mijn meest favoriete en dat ik zal altijdvan je houden.
Ik zal heel goed zijn als je Den, schrijf me over je familie. Vroeger wilde ik een gezin, maar ik heb geen een Russische man.Ik houd niet van als mensen hebben niets te doen beginnen ze voortdurend drinken. Dit vernietigt het hele gezin. Dus heb ik besloten dat ik zou mezelf een man in het buitenlandte vinden, en mijn relatie met hem zal gelukkig zijn. Ik heb een hoop werk, en dus niet altijd in staat om teantwoorden, maar ik hoop dat u niet geest en zal niet zorgen dat u dit ellendig. Ik werk 8 tot 19 uur, en daarom heb ik weinig vrije tijd. Ik heb zo dat een klasse en ze leren in de eerste shift (tot 13 uur). Maar nu ze gaf me een andere klasse, dat is het bestuderen van de tweede shift, moest ik Lenu vervangen, ging ze op vakantie. Nu heb ik twee keer zoveel verantwoordelijkheid, maar ik maak je geen zorgen, ik ben altijd blij om kinderen te leren, waardoor ze een uitstekende kans om te slagen in het leven. Naar mijn mening is dit het meest belangrijke werk. En dit is mij het doen van de noodzakelijke en geliefde.

Les geven aan de toekomst

Lesgeven aan de toekomst

Wat denk je dat is Den? Ik zou u willen praten aan de telefoon, maar ik denk dat het nog erg vroeg, we kennen elkaar heel slecht, ik denk dat we elkaar beter kennen. Het was een genoegen om met je praten via msn, maar helaas hebben we op het werk is verboden. Ik heb gebruik van het internet alleen op het werk. Helaas heb ik geen internet thuis, neem dan niet boos op mij. Helaas heb ik moeten afmaken mijn brief,en hoop voor je snelle antwoord.

Groeten Anastasia.