08) Wandelen en eenpansgerechten

Natuurlijk wil ik op mijn liefde een goede indruk maken, en heb dus goed nagedacht over mijn antwoordbrief naar haar.

We liggen in zoveel dingen op een lijn, wandelen, cultuur, eten en niet te vergeten natuurlijk prichtno.

Mijn mail aan Nastia zoals ik haar nu mag noemen.

Hoi Nastia,

het voor mij ook erg belangrijk om dichter bij elkaar te zijn. Fijn dat mijn brieven je op moeilijke dagen steun geven. Dat je mijn brieven op jouw manier beantwoord betekend een hele hoop voor me. Ik koester daardoor net als jij die speciale gevoelens.

Mijn gezondheid is goed, het werk in het laboratorium is niet erg zwaar. De meesten zijn vaak toch al erg licht, dus zwaar tillen hoeft je er niet aan.

Het idee om over je gevoelens en jezelf te te schrijven vindt ik goed.  Ik aarzel niet om je dat te vertellen. Mijn gedachten en mijn meningen zijn erg divers, en ik ik bemoei me overal tegen aan, dus vraag dat was specifieker als het kan. Prichtno is inderdaad erg belangrijk, hoewel ik slecht kan inschatten hoeveel het voor jou betekent. kan je het toelichten ? Dat zou ik namelijk erg fijn vinden.

ik droom niet over prinsen op net witte paard, maar wegzwijmelen bij een prinses op de ui doe ik wel vaak. Daar krijg ik dan warme gevoelens bij. Als je dat beiden naleeft kan je alleen maar gelukkig worden toch ?

Ik hou er ook van om te koken, en dan speciaal de nederlandse keuken, voedzame eenpans gerechten met ui, haring en gehaktballen. Dat soort gerechten ken je vast.

Wandelen is inderdaad nu erg mooi, de bossen zijn in hun winterkleuren, en doen denken aan de herstbok. Die is erg belangrijk voor ons in dit jaargetijde. Ik hou van wandelen, in de zomer langs de kust en in de winter door de bossen. Hou jij er ook van om langs de kust te wandelen Anastasia ? Welke musea kan je vinden als je wandelt?

Nastia, ik kan niet boos op je zijn als je werkt, je baan is belangrijk, je doet belangrijk werk!

Mijn koosnaam is Frummel.

Liefs,

Den

De commentaren:

 1. mcvries typte: 22/10/2009 19:12

  Frummel, wat eten we vanavond, klinkt het uit de woonkamer. Daar zit namelijk Nastia. Een leuke meid in een vreemd land. Ze kijkt om zich heen. Goh het is toch wat anders dan verwacht. Een grom weerklinkt uit de keuken. ‘Tis Soep, Gehaktballen, ui zonder prinses, wortels en rijst. Voor het gemak in een pan gemaakt. Goddomme.’ een korte stilte volgt. ‘Wanneer ga je eigenlijk weer?”. Weer die stilte die hun gesprekken al de hele dag kenmerken.
  “Het is ik niet weet precies. Is toch moeilijk op deze dag voor mij. Ies anders dan gedacht van tevoren. Iek al gezegd ik ies lerares?.
  Frummel kijkt naar Nastia. ‘Leuk dat je er bent joh, maar als ik had geweten dat je ze maf als een mandarijntje was geweest, had ik zelf nog wel een keer nagedacht.’ Het blijft weer een poos stil.
  “Ja Den Frummeltje, ik ben zelf ook gek op citrusfruit.Ik denk daar ook vaak aan’ Ze glimlacht een beetje ontredderd.
  Den loopt naar haar spraakgestuurde vertaal computer. Hij kijkt haar aan zegt op tedere toon. ‘Ophangssysteem van de motorfiets, aandrijving via eerste traps raket, rot fruit in het nachtkastje vanonder een dood paard. Zwermende vliegen in je neusholte, via een rubber slangetje.’ Tevreden glimlachend hoort hij haar apparaat in het russisch hakkelen. Haar gezicht verschiet en ze wordt rood. Hij kijkt nastia vragend aan terwijl hij denkt: “Als ze hier een zinnig antwoord op weet te geven dan trouw ik met haar.” …. ‘Mits ze godsgruwelijk kan pijpen natuurlijk.’

  • DenBolle typte: 24/10/2009 17:45

   Als je het zo beschrijft is het nog erg ook voor d’r …..

 2. She typte: 23/10/2009 18:37

  Hm, misschien is ze wel vegetarisch…

  Laat ze de worst liggen.. gaat ze alleen voor de kaas.

  ROFLOL!!!