16) Snel geruststellen

Mijn scheetje is zich lam geschrokken, dus als de bliksem een berichtje terug.

Wat mijn scheetje een beetje vergeet is welk email adres ze moet gebruiken dus nou ga ik stug met het goede adres terug mailen.

Mijn mail :

Lieve Anastasia,

sorry, het was niet mijn bedoeling om je ongerust te maken. Neem me niet kwalijk alsjeblieft!
We hadden wat tegenslagen op het werk waardoor ik niet sneller kon reageren.
Het gaat goed met me, en ook met jou hoop ik ?

Je hebt niets verkeerd gedaan, excuses als ik je ongerust heb gemaakt.

Het spijt me te horen dat je een zware dag hebt gehad, vertel er eens meer over.

Ik mis je,

liefs
Den

Commentaren :

 1. Ikke typte: 03/11/2009 08:09

  Nou Den, ik ben je nu voorbij gemaild, ook met de foto’s. Toch heb ik slechts jouw brieven vertaald in het Engels. Dat weet Nastya beter. Maar ze kan dus vrij nemen in november om ons (mij dus) te bezoeken. Nog geen verzoek om geld. Bij deze brief krijg je drie foto’s, waarvan twee best uitdagend zijn.Hou vol ,ga zo door en je komt vanzelf aan je trekken, desnoods doe je het gamma (Niet hé, en niet hó dus).

 2. DenBolle typte: 03/11/2009 08:54

  mmhm.. das een idee in het engels. En gaat ze dan wel in op wat er staat of blijft ze gewoon het scriptje volgen ?

 3. ivo typte: 03/11/2009 16:12

  …zo dacht ik vandaag haar ook eens te googlen en ben ook hier terecht gekomen, moet vaak erg lachen om de commentaren en de standaard zinnen die onze nastia ons stuurt.
  Inmiddels ben ik ook brief verder en ze houd van mij, wil me graag zien en denkt erg vaak aan mij, kan zich moeilijk concentreren tijdens het lesgeven.. Zou ze echt nat zijn voor de klas??
  Viel me overigens wel op dat ze afgelopen zaterdag een mailtje stuurde en gisteravond om een uur of half tien, als t in rusland half twaalf is, beetje rare tijd om vanuit dr school nog een berichtje te sturen.. thuis heeft ze natuurlijk geen internet. Ik neem t allemaal voor lief, ook haar snelle afronden.. Ik vertrouw t allemaal voor geen meter, wat als ze hier komt? huis leeg? boris en igor op de stoep? gedoe allemaal.. Ik besloot haar critische vragen te stellen in mijn laatste mailtje, eens kijken wat voor standaard mail er terug komt, ik verwacht geen antwoorden en in dat geval stel ik weer die vragen.. Verder heb ik in mn tweede mail die ik haar stuurde de moeite genomen het te vertalen naar t engels. Werd niets over gezegt, er kwam gewoon een mail terug in haar nederlands.. Die msn komt verder ook mij niet bekent voor en verder heb ik haar voorgesteld om t vliegtuig naar petersburg te pakken, draai het eens om dacht ik zo. Ook daar werd niet op in gegaan in dr standaard antwoord brieven.. Ook voor mij geld: het houd op zodra ze begint over 320eu voor visum.. succes mannen, geniet van de foto’s! het schijnt niet erg koud te zijn, toch is t er al weken rond t vriespunt.. misschien komen we elkaar binnenkort allemaal tegen op schiphol;)

 4. Ikke typte: 04/11/2009 07:55

  Samenkomst op Schiphol, dat lijkt mij ook een verrekt leuk samenspel. Een goeie borrel pakken en samen onze lol beleven zonder Pretulina Anastasia Vladidinges. Moeten nog wel effe de vluchtgegevens checken. Al met al beleven we veel lol met Nastya, we moeten doorgaan. Dankzij Den Bolle zijn we allemaal alert. Maar ze is wel verrekte sexy, our Russian Spy!

 5. DenBolle typte: 04/11/2009 21:55

  Als spy is onze Nastia mislukt, zelden zo eentje gezien die zo snel in de gaten liep. Maar idd. best plezierig om naar te kijken deze dame. En eens als ’slachtoffervelddeskundigenhulpgroep’ allemaal een pint pakken op schiphol als onze dame net niet aankomt is best een strak plan.

 6. ivo typte: 05/11/2009 06:46

  haha, morgen gaat ze naar t reisburo, mailt ze mij.. en jullie natuurlijk ook:P als ze meer weet hoor ik t.. nou ik ben benieuwd. Haar oma vind t leuk voor mij..ons.. altijd leuk om te lezen natuurlijk. Beetje jammer dat ze nu meer kleding aan gaat doen op dr foto’s :S ik had r juist gevraagd hoe t er onder de t-shirtjes uit zou zien en gemeld dat ik erg benieuwd was naar de foto’s.. helaas, ..word je zo gestraft. :Z
  Ik ben benieuwd wanneer ik dr op mag halen;)

 7. Ikke typte: 05/11/2009 07:30

  Voor mij gaat ze ook info ophalen bij een reisburo. En ze is op 15 november jarig, dan zal ze wel 30 worden. Dus allemaal een kaartje sturen dan hè. Volgens mij heeft Ivo dus dezelfde brief gekregen als ik op de 4e nov. Want haar oma is ook blij voor ons scheetje en mij. Ik heb het vermoeden dat Den Bolle uit de gratie is, want het blijft wel lang stil nu. Dus rond de 15e november met zijn allen naar Schiphol.

 8. McVries typte: 05/11/2009 10:13

  Hoe zou ze reageren als ze ineens van onbekenden antwoorden kreeg op mail die ze niet naar dat mail adres gestuurd heeft … ??

 9. ivo typte: 05/11/2009 12:44

  whaha jah en dan met zn alle dezelfde reactie trug sturen! lol

 10. Ikke typte: 05/11/2009 14:27

  Ik heb het vermoeden dat we nu dicht tegen een verzoek om euro’tjes aan zitten. Want dat reisburo zal wel een duur advies geven. Ik maak me echt zorgen om Den. Hij wil ook graag meebetalen om Nasty Girl te ontmoeten. Maar geen briefjes meer! Hij ligt er al twee achter intussen en vijf foto’s. Het wordt idd kouder want de kilo’s kleding neemt toe. Overigens geen kleding die armoede doet vermoeden

 11. ivo typte: 05/11/2009 18:25

  tuurlijk lijdt deze dame geen armoede, ik heb gehoord dat ze een lucratief bijbaantje heeft, iets met versturen van post, standaard post.. ptt is daar ook rijk mee geworden:P

 12. DenBolle typte: 06/11/2009 20:39

  Ik loop inderdaad achter.. die emailadres verwisseling speelt me parten. Ga terug naar af en u ontvangt geen sexy foto’s.

  Trouwens.. ‘heren’.. in het kader van de solidariteit, mail die foto’s eens, kan ik ook zien waar ik voor werk!

 13. ivo typte: 07/11/2009 12:01

  hahaha nou de mail waar we allemaal op zaten te wachten is binnen hoor!

  “Ik heb nu een paspoort en alle nodige documenten,om een visum en verzekering. Het kost mij 340 euro,en overstuur me, want ik had niet verwacht dat het zo veel zal kosten.”

  Ze heeft ook met haar moeder gesproken… telepatie??:S
  Verder weer erg leuke fotootjes:) bikini.. only for me:P
  Ik zal dr wel even eentje doorsturen, zie t als een troostprijs;)

  Dat t gekke mens geeneens op t idee komt dat ik daar ook gewoon langs kan gaan:S ticket die kant op kost ook 350:P achach..

 14. eric2 typte: 03/02/2010 23:45

  Wel leuk allemaal lol behalve voor degene die er in trapt ik dus niet de bikinifoto”s I miss you en only for you heb ik ook al erg sexy ze is inmiddels al gaan leren wat betrefd het reisbureau dat ken ze nu al van buiten en van binnen denk ik met al die mail als je veel mail achter elkaar stuurd krijg je inderdaad twee keer dezelfde mail of een vorige een paar mail geleden grappig ze raakt in de war ze heeft geleerd dat het 322 euro kost de reis heeft geen geld ik denk nu dat ze verwacht dat ik haar ga helpen maar ga de boel rekken kijken wat het me nog meer opleverd aan foto’s misschien gaat ze verder hahaha.eric2 p.s ik schreef haar ook dat ik al eerder met een russin had geschreven en een zelfde brief had gekregen alleen met andere namen geen reaktie wel even stil ze hete tatyana andere foto’s zelfde stijl brieven evenals een yanusha ze blijven het proberen voor mij is het een spel.