17) Aanjagen?

Ok, de comments verraden dat ander mannen populairder zijn. Dus weer eens een mailtje gestuurd om te kijken of ik nog wat kan losmaken.

Om meer kans te maken in twee talen, mijn mail :

Hi Dear Anastasia,

ik maak me zorgen. Na mijn laatste mail heb ik niets meer van je gehoord?  Is er een probleem of heb ik iets fout gedaan ?
Zou je alsjeblieft op deze mail willen antwoorden ?

liefs

DenBolle

++ In english to prevent translation errors.  ++

Hi Dear Anastasia,

Did I do something wrong ? After my last email I didn’t get any reaction. Is there a problem where I can help or did I do someting wrong to you ?
Please reply to this mail !

Love,

DenBolle

Commentaren :

 1. Ikke typte: 07/11/2009 00:00

  Beste Den, je kan het nu wel opgeven. Ik heb net een mailtje van ons scheetje ontvangen, waarin zij mij vertelde dat het bezoek aan het reisbureau erg tegenviel. Voor visum en verzekeringen moet ze € 340,00 ophoesten, en dat lukt haar niet. Verder houdt ze verschrikkelijk veel van mij en haar moeder (=dood) geeft ons de zegen. Ze ziet in gedachten ons op Schiphol in de armen vallen. Da’s nie best want ik weeg toch effe 120 kg, maar zie eruit als een ouwe god (misschien ook wel rijk, mar da bennik nie, haha, jaja, ik ben een Braobaander). Ik weet nog niet hoe, of waar naar toe ik 340 euro moet overmaken. Van dat geld kunnen we ook een plezierige dag organiseren voor onschuldige ANASTASIA-(klere)leiers. Als alle slachtoffers meedoen, wordt het een knalfeest. Ik heb nu wel (for me only!) foto’s in bikini mogen ontvangen. ….En ik zag dat het goed was! Den , ik zoek je adres en stuur je wat updates in photography……hahahaha!!!!!!

  • DenBolle typte: 07/11/2009 01:28

   We kunnen beter die 320/340 euro per man op een hoop gooien, en daar eens een knalfeest van geven. Al het geld op de hoop fotograferen, foto’s van het feest maken en die aan onze oplichtster sturen.
   Aan de andere kant.. die foto met donkere bril… [smelt]

 2. theo typte: 07/11/2009 01:25

  ik lees dat jullie de zelfde mails ontvangen als ik theo uit eindhoven

 3. Marcel typte: 09/11/2009 15:52

  340 euro? Waarom vroeg ze mij dan om 360 euro? Toen ik aanbood om dan maar richting haar te vliegen was dat ook geen oplossing. Ze had een contract getekend en moest hoe dan ook betalen. Toen bood ik aan om zelf even naar haar agent te bellen, maar dat was volgens haar geen optie, want de man sprak geen Engels. Toen ik haar vervolgens mailde dat mijn verzonnen Russische collega wel even wilde bellen om te proberen de boete kwijt te schelden, raakte ze een beetje gepikeerd. Waarom zou ze mij bedriegen en zou ik haar niet vertrouwen? Ze zal mij die 360 euro namelijk teruggeven. Yeah, right. Maar als ik jullie was zou ik wel doormailen tot het einde. De foto’s op het einde, als je de indruk wekt om te gaan betalen, zijn om te smullen. Iemand de foto met de naam “boobsinwhiteshirt” al gezien :-) .

  • DenBolle typte: 09/11/2009 16:43

   Da’s 340 euro kosten en 20 euro vermakelijkheidsbelasting op “boobsinwhiteshirt”