28) Een nieuw huis?

He, ze kan wel snel reageren als ze zin heeft, of geld ruikt.  Trucker heeft een antwoord ontvangen van onze schoonheid. Het is een bekend antwoord, Ikke en Ivo hebben deze ook al ontvangen.

Uiteraard zitten er de standaard foto’s bij, de ontluikende liefde vergast trucker op een semi naakheid.   Wel heeft ze er een bij gedaan die nog niet eerder is gemeld. Is er überhaupt iemand die een beetje meer van haar te zien heeft gekregen ? Haar verhaal om geld te halen is inmiddels een ietsje anders.

Alleen voor Trucker

Haar betoog om Trucker over de streep te trekken :

From: "Anastasia"
Sent: Saturday, November 14, 2009 8:46 AM
To: "Trucker
Subject: I love you very much

Hello my love Trucker!!!!

Ik ben zo blij om je brief ontvangen, nu op zijn gezicht, glimlach ik. Ik ben zo blij voor je, ik hou zoveel van je, dat ik niet eens kan beschrijven de gevoelens. Lieve Trucker, how are you today, hoop ik dat u zich goed. Hoe gaat het? Hoe gaat het ermee? Vandaag was ik een moeilijke dag voor mij vandaag zouden vertrekken, vertelde ze me dat ik moet werken bijkomende werken als een leraar is niet genoeg. Maar hij beloofde me dat hij deze week verlof, zodra Lena komen werken. Ik sprak haar vandaag vertelde ze me dat hij zou proberen om te vertrekken op vrijdag. En hoe was jouw dag? Ik hoop dat u allemaal beter dan ik.

Ik zo mis je Trucker. Ik kan zelfs niet werken, mijn hoofd vol met gedachten alleen van je mijn favoriet. Elke nacht Ik stel me voor dat we voldaan en we lopen in het park, te praten. Ik mis je. En denk je over mij? Hoe je je voorstellen dat onze ontmoeting? Ik wil heel graag weten. Ik weet niet wat nu te doen mijn hart behoort alleen voor u en u hebt het recht te beschikken. Ik droom over onze ontmoeting. En u? Hoe lang zal dit doorgaan? Ik wil vallen in je knuffel en kus je. Maar ik weet niet hoe het te doen. Misschien hebt u een oplossing die ik echt wil horen, omdat ik niet kan voorstellen waarom.

Trucker door de manier waarop ik wilde vandaag om een banklening te nemen, maar ik helaas niet, ook ik ging naar mijn vrienden en de mensen dicht bij me, maar ze hebben ook geen geld. Ik heb verwarring en verward.

Trucker, mijn lieve, mijn vakantie deze week en elke dag mijn verlangen om je te zien groeien. Ik weet niet wat ik gedaan. Ik weet niet waar geld te lenen en de gedachte kwelt me elke dag. Trucker Ik schaam me voor je ik haat mezelf nu veel te wijten aan het feit dat ik vragen om uw hulp. Ik weet dat voor u nu als een moeilijke tijd voor het geld maar ik smeek u om van me af zetten. Mijn salaris zal niet snel, ik zelfs niet weten wanneer, waarschijnlijk in medio november, maar het reisbureau vraagt om geld nu. Vandaag heb ik een ontmoeting gehad met mijn agent en ze vertelde me dat door volgende week maandag moet ik geld betalen voor documenten en voor het visum. Ze haasten mij uit het feit dat ik op dinsdag zou moeten gaan naar uw ambassade om te worden geinterviewd en krijgen een visum.

Als ik niet betalen, dan is de overeenkomst reisbureau beeindiging van het contract met mij en ze zullen mijn reis stoppen aan jou. God weet dat ik niet liegen tegen je nu, maar ik echt niet terecht voor hulp. Please help me 340 euro. Mijn liefde Ik beloof u dat uw geld niet verloren gaat en ik terug u het geld van mijn loon. Het blijkt dat ik neem je lenen. Ik zal alleen maar bidden voor uw vertrouwen in mij en het feit dat je gewoon wilt mij enorm aan. Ik smeek u om van me af zetten. Lieve Trucker, vroeg ik het advies van mijn vader en hij zei dat je misschien mij kan helpen omdat je van me houdt, je weet dat mijn vader was goed, en je echt van mij en mijn help. Ik vroeg hem hoe je kunt help me, want je bent ver van mij. Mijn vader zei dat je geld kunt versturen via het bedrijf dat deze dienst maakt.

Ik vroeg over dit op mijn werk, en ik weet nu dat betrouwbaar en snel bedrijf dat geldovermakingen maakt in de wereld bestaat, en het is – Western Union en MoneyGram. Ik ben het nemen van een leiding boek en vond deze adressen, en het is – niet ver van mij. Ik poshelf daar, en ik sprosilf hen over service. Zij zeiden dat afzender moet gaan naar de Westen Unie, geef ze informatie: de naam en achternaam van de ontvanger, en het land ze maken overdracht De ontvanger moet weten tien cijfers om geld te krijgen. Zij zeiden dat de sector moet zijn overal in de wereld. Hier – informatie over mij: Naam: ANASTASIA Naam: PRITULINA Adres: Rusland St. Petersburg Krasnoselsky wijk Partizan Herman Street. d. 41 bouwen. 2 plein. 47 Ik moet weten wat uw volledige naam en volledig adres.

Mijn liefde Trucker, ik heb 340 dollar, denk ik dat u mij zal helpen, omdat we onze liefde gevonden, en we willen dichterbij komen. U moet mij informeren tien cijfers en ik kan krijgen. Zodra ik de nodige documenten te geven, wordt het visum klaar binnen 3-5 dagen. Dit visum zal ons toelaten om met je 90 dagen. Ik krijg een toeristenvisum. Vergeet niet te zeggen mij naar de dichtstbijzijnde luchthaven?

U begrijpt wat ik wil dat je zo snel aankomen als mijn visum klaar zal zijn. Ik zal moeten vliegtickets boeken voor heen-en terugreis, omdat men niet verkopen. Vertel me hoeveel dagen kan ik tot u komen? Nou, nu ik alleen ben achter bidden en wachten op uw antwoord. Ik hoop met heel mijn hart nu uw liefde. Probeer voor ons en onze gemeenschappelijke toekomst. Ik zal wachten uw antwoord morgen de hele dag. Ik hou van jou. Onthoud dit altijd.


Forever alleen uw Anastasia

Commentaren :

 1. ikke! typte: 15/11/2009 22:25

  Gefeliciteerd Trucker, je zit nu op hetzelfde level als Ivo en Ikke, ik herken de tekst en de foto. Ik stuur nog niet alles door naar Den Bolle, hahaha! Met zijn drieën naar het Damrak dus, met DenBolle & Nastya, hahahaha!!!!!!!!!!!!!!

  • ikke! typte: 15/11/2009 22:27

   Binnenkort komt de blauwe bikini door het water naar je toe!
   DenBolle vindt dit een natte Nastya! Zie eerdere vermeldingen!

 2. trucker typte: 15/11/2009 22:49

  Hay Ikke die blauwe bikini had ik al bij mijn vorige brief zitten, die van een vrijdag.
  We blijven doorgaan tot het blote kontje!!!!

  • ikke! typte: 16/11/2009 17:38

   Ik zou zeggen tot het Russische gaatje! Maar je gaat lekker.

 3. She typte: 18/11/2009 18:04

  Wil ze nou dollars of euro’s? 340 dollar is slechts een kleine 250 euro. Of is dat een subtiele Russische manier om te laten zien dat de prijs kan zakken? Succes jongs!