06) Elkaar beter leren kennen

Ik ben  nog onder de indruk van haar. Lesgeven, moeder overleden, en zo jong al, en toch zo open staan voor de rest van de wereld.  Laten we hopen dat de taco flu aan haar voorbij gaat.   Ze wilde graag wat meer over mij weten, dus ik heb een tipje van mijn sluier opgelicht.

Mijn mail aan haar  :

Lieve Anastasia,

Onze toekomstige correspondentie zit wel baard, maak je daar geen zorgen over.
Dat je doordat je alleen op het werk internet hebt maar af en toe kan reageren vind ik niet erg.  Ik vind het heel lief dat je het probeert.
En dat we meer van elkaar moeten weten, zoals de successen en mislukkelingen is een goede insteek. Daardoor leer je elkaar echt kennen nietwaar ? Daarmee ben ik het dus eens.

Je nederlands zal vanzelf beter worden, goed doorleren hierin doet wonderen. Nederlands is een erg makkelijke taal, we leren het onze kleine kinderen ook.

Het spijt me te horen dat je moeder al zo jong overleden is, ook al had ze een zwakke immuniteit. Dat is toch een beetje de wet van evulutie hoor, dus maak je geen zorgen. Het belangrijkste is dat jij goed er door gekomen bent.

Dat je grootmoeder je veel leerde vind ik bewonderingswaardig, daardoor heeft ze jou de basis gegeven om aan de toekomst van naties les te geven, ook als zij hogere rangen weten te bereiken. Je vader komt op de foto over als een sterke man die weet wat hij wil. Ben jij ook zo?

Het is inderdaad te vroeg om te bellen nog, maar als het wat later is kan dat altijd toch?

Zoals je vraagt wat meer over mij. Ik ben 32 en heb van een van mijn hobbies mijn werk gemaakt en ben nu Head Research and Development bij een fabriek voor Paliat Therapieen. Uitdagend werk mag ik wel zeggen. Veel werk ook, zeker als testen niet goed gaan of de test objecten protesteren in de laboratoriums. Maar geen zorgen, iedereen wordt ouder dus we kunnen genoeg doen.
Ik zit veel in de auto en achter een bureau, en er ook soms op. Maar alleen als de vloer nat is.

Ik gebruik geen internet, alleen om te mailen. We hebben hier een belasting op trage post dus email is dan de aangewezen oplossing.

Ik ga nog wat afmaken en hoop snel van je te horen!

Groeten
Den Bolle

Commentaar :

She typte: 16/10/2009 14:14

Oh!!
Foei!!

😀