Anastasia – we gaan verder

De uitslag van de pol was doorgaan op het eerdere pad.

Waar ik nou dus mee verder moet is haar eerdere mail, en daarop een vervolg zien uit te lokken. Via de mail heb ik van anderen ook informatie gekregen en daarbij is ook al mijn naam gebruikt dus de truc zal zijn om voor te wenden dat ik pas voor de eerste keer reageer.

Mijn mail :

Goedenavond schoonheid, lieve Anastasia,

Sorry dat ik niet eerder reageerde, ik had onverwacht mijn oma op bezoek en ik wilde graag een nieuwe palliatieve therapie testen. Dat werkte uiteindeliljk wel, maar het duurde even. Oma was taaier als ik had verwacht.

Toen ik las je korte breif werd ik gelukkig. Afhankelijk houding naar onze mogelijke open relatie vindt ik opmerkenswaardig.  Deugd dat je het doet me een gevoel krijgt voor me. Ik heb het zelfde, en zeker als ik je foto’s zie. Een ritmisch kloppend waardoor ik een gevoel Warmte en plezier ervaar. Ik zou je ook graag hebben naast me en je deelgenoot maken van mijn kloppen einde vraag naar je. Ik voel me goed en mijn humeur is daardoor erg en goed opgeruimd.  Kunnen vaak ik denk aan je en of we een kans zouden hebben. Wat denk jij daarvan ?

Mijn houding tegenover seks is dat het alleen voor de liefde van mijn leven is. Haar om te genieten, liep te hebben en te zien genieten het is voor mij belangrijk. Durft zien dat ze zich over te geven en zich vertrouwd voel ter laten in mijn armen om een orgasme te ervaren en zich te gaan. Dat is samenzijn, liefde delen en opgaan in elkaar. Dat is belangrijk, dat bindt mensen toch ?

Voor mij is het ook om een onmogelijk sexueelcontact te hebben voldaan aan iemand Het mag ik niet, tenzij een vrouw. De vrouwelijke zachtheid, tederheid en genotsvermogens zijn subliem.  Seks en liefde zijn niet hetzelfde, maar wel aan elkaar Gerelateerd. Jij als vrouw gebogen belangrijk voor mij en jouw plezier en genot horen daarbij. Daarom ben ik het met je eens. Ik heb dit niet bij mannen Rusland ontdekt, maar dat kan aan de afstand hebben gelegen.

Zenden ik zal je zo vaak mogelijk mijn brieven.

met liefdevolle kus,

Den

Commentaren :

  1. Gert-Jan typte: 05/11/2009 09:08

    Ik ben geloof ik al een stukje verder, ze wil langskomen, ben benieuwd wanneer ze om geld gaat vragen voor de reis : )
    Gert-Jan

  2. trucker typte: 12/11/2009 19:21

    Na die mail va mij dat ik naar Rusland kwam heb ik niks meer gehoord, zal er weer één sturen dat die rit niet doorgaat.
    Wie weet