21) Uitgeschakeld, Ivo nog onderweg

Ok, mijn kansen zijn verkeken denk ik. Na mijn laatste mail geen contact meer ontvangen, behalve een forse reeks aanvallen van blog spamming die ondervangen moesten worden.
Diverse lezers hebben me gemaild en aangegeven dat ze mijn naam of mijn mails gebruikt hebben. Anderen hebben verwezen naar mijn blog in een poging Anastasia een reactie uit te lokken met haar bedriegen. We kunnen dus aannemen dat ze me niet meer gaat contacten.  Overigens zijn we getuige van een wonder. De dode moeder waardoor ze bij Babouska moest leven geeft ineens haar zegen. Of ze heeft een hoog Char of [vul oplichter naar keuze in]  of  moe leeft toch nog.

Anderen hebben wel contact en liggen voor met de correspondentie, en worden ook beloond met foto’s.
Onderstaand tref  je door Ivo ontvangen mail aan (die voorzien van foto’s die hier al eerder gepubliceerd zijn, dus nou achterwege blijven) :

Date: Fri, 6 Nov 2009 18:57:58 +0300
From: anastasiapritulina@yahoo.com
To: [blanked to protect the inocent ;-)
Subject: I love YOU!!!

Hallo, mijn engel Ivo!!

Vandaag was ik zo blij om je brief te zien, Dat dacht ik al veel over u, en ik besefte dat alleen Nu ben ik beginnen te leven. In mijn leven een nieuw hoofdstuk dat geeft me een geweldige kans in het leven om opnieuw te beginnen.  Hoe was je dag? Hoe is het met uw gezondheid? Hoe gaat het? Ik hoop dat u, mijn lieve Ivo, alles is goed. Hoe is je weekend? Ik had een normaal weekend Naast dat ik constant denk over jou. Ik heb al mijn weekenden thuis. En droomde over hoe we elkaar ontmoetten.

Vandaag heb ik besloten om naar een reisbureau, om te leren hoe tot u komen. Ze vertelden me Wat ik had moeten documenten die ik kon het land verlaten. Ik kreeg te horen dat ik nodig om een visum te krijgen, een buitenlands paspoort en andere documenten voor registratie. Ik heb nu een paspoort en alle nodige documenten, om een visum en verzekering. Het kost mij 340 euro, en overstuur me, want ik had niet verwacht dat het zo veel zal kosten. Helaas heb ik geen bedrag aan het visum en verzekeringen te maken.

Ivo, vandaag heb ik gesproken met mijn moeder over jou en mij, en over onze toekomst en dat ik waarschijnlijk binnenkort verlaten in ander land. Ze is erg blij voor mij, zegent het ons. Ik stelde me voor onze bijeenkomst … Je wacht me op de luchthaven en zorg voor mijn aankomst. We kijken rond en proberen elkaar in de ogen in de menigte, en dan worden versteende hart, vonden we elkaar en haasten in de armen sterk. We zijn elkaars armen, en iedereen kijkt naar ons. En voor ons, alsof er niets bestaat.

Alleen jij en ik!  Mijn favoriete Ivo, nu ik weet niet wat te doen en als we elkaar ontmoeten. Ik schaam mij om te vragen daadwerkelijk helpen, maar het lijkt erop dat ik geen andere keuze. Vooral als u wilt dat het dezelfde zijn?  Ik denk dat over de betekenis van geld, en ik ben heel erg Als dit werk niet kan zodat mensen elkaar ontmoeten. In de meeste gevallen, geld speelt een cruciale rol in het leven maar het is niet zo! Ik ben er zeker. Ik heb altijd geprobeerd niet te materiele verrijking en niet specifiek op zoek naar rijke mannen.

Ik waardeer menselijke eigenschappen en relaties, en ik hou van je Ivo!  Ik hou van je met heel mijn hart, ik wil met u nu. Als het wederzijds is, zullen we zijn erg blij in ons leven. U bent mijn liefde, mijn engel. My Heart Is Yours. Elke dag denk ik over onze ontmoeting, en ik denk dat het echt is, We moeten deze kans grijpen van het lot. I LOVE YOU !!!!!!!!
Uw Anastasia

Commentaren :

 1. ikke! typte: 10/11/2009 23:54

  Nou nou, die Ivo krijgt dezelfde brief als ‘ikke”. Dus ook met dezelfde foto’s, inclusief blauwe bikini. Hij krijgt die brief op hetzelfde tijdstip als “ikke”, en inderdaad moeder leeft ook nog? Den heeft de blauwe bikini ook ontvangen intussen. En ook ik heb al twee werkdagen niks meer vernomen. Ik denk dus dat Nastya niet naar ons zal komen eind november. Of heeft Ivo nog snode plannen. Ik ga zo een slijmballen meeltje sturen, ik begin haar/hem te missen! Tot later.

  • ikke! typte: 11/11/2009 00:00

   Ik zie nu trouwens dat Engeltje Ivo gemaild wordt vanuit een ander emailadres.
   Ik krijg de emails vanuit: nastyaprit@yahoo.com Wat nu?

   • DenBolle typte: 11/11/2009 00:05

    Stug doormailen.. we gaan voor de plaatjes en zij voor het geld.
    Overigens een tip : controleer de headers van je mails. Mijn initiele mails werden idd. in rusland beantwoord en de laatste serie in engeland.

    Net doen alsof je neus bloed en terug mailen!

 2. ivo typte: 11/11/2009 09:20

  hola geachte vrienden,

  Deze vroege morgen bereikte een nieuwe mail mijn inboxje.. juist onze kersverse import-bruid met verse foto’s.. Ik raak eraan gewent, mij doet t nie veel meer.
  Ze vraagt om adres.. eerst even eigen onderzoekje opstarten, later stuur ik de mail door en kunnen we verdere snode plannen ontwikkelen;)

  ps tnx for blurring mn mailadres:)

 3. ivo typte: 11/11/2009 09:47

  Afgelopen eergister zond ik pas een nieuwe brief die kant op, daarin stond maar weer eens dat ik haar kant op zou kunnen komen, dat haar reis te duur werd en ik me zou trotseren door het koude onbehagelijke rusland waar een bikini slechts genoeg lijkt. Tevens heb ik erin gezet dat de foto’s best nog iets spannender konden;)
  Ze is enkel blij met mijn brief en hoopt nog altijd dat ik mij goed.
  Ze geeft uiteindelijk in een laatste wanhoopspoging haar adres en die heb ik even opgezocht, eerst op google-maps.. uiteraard had het progje problemen met het vinden van dat adres:Z vertel mij wat:P Toen heb ik slechts de wijk gekozen en na een kleine spellingscontrole kwam ik uit ergens boven in st pb.. google earth liet me ook zoiets zien.. grote betonnen bakken. Ik kan het telefoonboek er nog bijpakken maar word er flauw van, natuurlijk bestaat die straat en natuurlijk woont er iemand..
  Ze vraagt ook mijn adres, weet iemand toevallig het adres van willem alexander?
  Ondertussen tik ik weer even een snel briefje met divers geslijm en vergeet haar mn adres even te mailen.. ze moet en zal afwijken van haar standaard brieven:P
  Daarna kunnen we denk ik wel overgaan tot het versturen van allemaal hetzelfde fictieve adres, of die van willem alexander van buren:P
  Ik ga weer even wat doorsturen welke dan binnenkort hier wel weer ergens te lezen zal zijn?;)
  ben benieuwd of ikke al iets heeft ontvangen:)

  gegroet weer, ciao engel ivo

  • McVries typte: 11/11/2009 10:14

   De heer van Buren is toch ook bezig met een nieuw optrekje? MIsschien kan je dat adres gebruiken? Eens even zien… oh ja,
   Slavenwijk 1, NIeuwBlankStad in mozambique was het gelook ik :-)

 4. ivo typte: 11/11/2009 11:16

  gheghe die is snel:P nu alweer een nieuw mailtje, geen eens de moeite genomen om foto’s te nemen waar ik om vroeg;) kort berichtje.. gek dat ze nog steeds blij is met mijn mailtjes:S even iets directer terug mailen, misschien dan minder blij:P

  Hallo mijn lieve Ivo!!

  Ik ben zo blij uw brief, mijn liefste. Ik begrijp en geloof je. Maar je moet begrijpen dat ik heel veel wil je zien, mijn lieve Ivo. Pas als ze elkaar zagen we kunnen begrijpen onze gevoelens. We weten niet hoeveel onze echte gevoelens met je. We hebben onze ogen niet gezien, denk ik dat alleen de ogen kunt zien hoeveel wij van elkaar houden. Maar ik kan niet doen, mijn lieve Ivo, zonder uw hulp. Zoals ik reeds heb verteld dat ik vroeg van hun familieleden en vrienden om me te helpen, maar ze kunnen dit niet. Dus ik hoop voor je hulp. Ik begrijp dat u nauwelijks kent mij, maar u mij vertellen je kunt me vertrouwen. Ik zou niet als je niet bedriegen, mijn lieve Ivo. Ik bid tot God om ons te helpen. Ik hou heel veel, en ik wil niet om onze kennis te maken eindigde dus we hoeven alleen om elkaar te ontmoeten. We moeten beslissen wat te doen in de toekomst. Door onze vergadering over de toekomst. Ivo, Ik hoop voor uw begrip. Ik begrijp dat dit veel geld, maar ik geef je dit geld zodra ik mijn loon krijgen. Mijn favoriete Prins, moet u begrijpen dat alles afhangt van je, en we moeten elkaar ontmoeten. Je bent mijn meest kostbare dat kan worden in de wereld, en ik hoop voor je. Vergeef mij voor wat ik vraag u om hulp, maar ik niet meer iemand te vragen. Ik hoop alleen dat je begreep me en ik zal vol spanning wachten op uw antwoord. Uw Nastia

  mijn antwoord:

  mijn lieve anna,

  Ik zal liever zelf naar u toekomen dan dat ik mijn geld zie verdwijnen in een bodemloze put van de plaatselijke maffia.
  Geen foto dit keer? Mijn adres kan ik zeker hier niet achter laten.. Ik vrees dat ik zal moeten wachten tot je je loon hebt ontvangen waaruit je mij zou willen terug betalen.. ik wacht op je, ik heb geduld.

  liefs je liefste ief

  inmiddels hoop ik dat boris deze site nog niet heeft gevonden:P

 5. ivo typte: 11/11/2009 11:22

  als adres stel ik voor:

  Damrak 277
  1012 ZJ Amsterdam

  komen ze uit bij de beurs van berlage..
  een ieder die het verzoek krijgt tot versturen van adres, deze gegevens door sturen.. dan wonen we allen op 1 zelfde adres (welke allen want volgens mij is ik en ikke nog de enige die door mogen) maar goed, als t dan niet duidelijk is…:Z

 6. ikke! typte: 12/11/2009 00:23

  Beste Den, Ivo en andere Nastya-slachtoffers. Heden om 08.30 uur heb ik dezelfde brief ontvangen als Ivo, en ben dus nog steeds in de race. Helaas heb ik die gelezen om 14.00 uur en toen moest ik gaan werken. In de haast heb ik deze Engelse mail nog naar Den gestuurd, met vier foto’s, Ivo kent ze!!!! Ik ben nu net online 00.15 uur en lees eerst jullie reakties. Dat adres in A’dam lijkt mij prima. We gaan nog geen slotzin maken met een pak geld, maar blijven stoken, maar vooral slijmen. Ik kom nog terug na bezinning. Ik heb de grootste lol, temeer omdat “ikke” niet mijn correspondentienaam is met Boris, dus via deze blog herkent hij mij niet.
  Blijft toch een lekkere meid, hoor, op de foto’s.
  Vandaag mijn pleekalender 2010 thuisgekregen met alle Nastia-foto’s tot op heden!

  • DenBolle typte: 12/11/2009 01:26

   alle foto’s die in het kader van Nastia verstuurd zijn zullen aan het einde op het fotoboek worden neergezet ter download en ander vertier.

   De doorgestuurde mails komen vanavond (onderdag) on line uiteraard.

 7. ikke! typte: 12/11/2009 11:48

  Anna krijgt haast. Ik had haar uitgenodigd voor de duur van haar visum. Ze kan helaas maar 30 dagen komen, maar dan moet ik toch voor zaterdag de 340 euro overgemaakt hebben. Ze kan niet zonder mijn steun naar hier komen. Ik uitgelegd dat ik zwaar aan de allimentatie zit en studerende kids heb, waardoor ik ook op bijstandsnivo leef. Maar dat boeit haar niet. De reactie van deze morgen is kort samengevat: Stuur geld, en I Love you (30x). Ik heb mijn Amsterdamse adres al gegeven, bedankt Ivo. Hoe sta jij ervoor? De mail met foto komt eraan Den.

 8. DenBolle typte: 12/11/2009 15:14

  Of Boris of Igor dit blog kan vinden weet ik niet zeker. De zoekterm op haar naam verwijst wel keihard naar dit blog en in de statistieken zie ik diverse pogingen uit rusland om hier binnen te komen. Merendeel van de pogingen worden afgevangen en met een “U heeft een ban ” page gepareerd.
  Wat me vanacht wel opviel was dat ze vanuit Zwitserland meteen een core script van dit blog aanriepen, wat uiteraard afgevangen werd. Dus dat we hier niet in de smiezen lopen kan ik niet echt zeggen.