13) Sex? Ik?

Oh yeah.. sex is aanwezig. Ze vindt het leuk en doet het alleen met iemand waar ze van houd.  Da’s bij mij net zo. Als jouw lichaamstemperatuur rond of hoger dan 17 graden is hou ik van je. Dit om ongemakkelijke situaties in een mortuarium te voorkomen.  Het duurde even voor we op een lijn zitten (zie mijn reactie aan haar eerste mail) maar we komen nu ergens.

Enige waar ik me over verbaas is dat ze mijn fout niet heeft opgemerkt, iets met het verkeerde mailadres wat antwoord..

Aangezien ze over sex begint,  een bericht in code voor een favorita collega “mag ik die schoenen dan eens lenen ? Als tegen prestatie wil ik best doen wat ze opdragen.”

Haar mail en foto’s  :

Hallo mijn lieve Den!

Zij is

Zij is

Vandaag zag ik uw brief, en ik straalde van geluk. Ik ben zo blij dat ik heb je gevonden. Ik denk dat we dichter geworden bij elkaar. Ik begin een gevoel voelen voor jou. Hoe ik zou willen dat je naast me. En we konden gaan naar het park of een cafe zitten om te praten. Ik mis dat. En hoe voel je je? What’s your mood? Hoe gaat het ermee? Hoe gaat het?.

Ik wens u Den hebben, was alles prima. Ik wil met je praten over de telefoon en uw stem horen. U hebt waarschijnlijk een prachtige stem. Vandaag heb ik geleerd dat we niet kunnen internationale gesprekken te maken, roept we alleen op Rusland. Ik vind het erg jammer dat het gebeurd. We hebben telefoon service op de internationale lijnen, maar het is te duur voor mij. toko maar ik heb mijn vrije tijd ga ik bellen. Ik begin steeds meer te denken over u en mij, het prikkelt, het lijkt me dat mijn leven een nieuw hoofdstuk, emoties heeft geopend, gevoelens beginnen te ontwaken in mij.

Haar foto

En I like it. Hoewel dit verhindert me concentreren op het werk. Ik zou graag van u horen over de houding tegenover seks. Wat mij betreft, dan denk ik dat weg zijn de dagen toen het beschamend te bespreken. Maar nu is alles anders. Morele stichtingen zijn veranderd, en ze hebben meer open geworden. Ik hou van sex. U weet dat een vrouw een orgasme kunnen ervaren voor een uur. Je lichaam warmt heel sterk, zodat ook u niet kunt zweten om af te koelen.   En we kunnen zeggen dat je verstikkend. Het hele lichaam is in deze extase die opvalt zoveel adrenaline dat je in staat bent om het gewicht twee keer zoveel van uw trekken. En als God maakte seks zo spannend, alles is er geen leven op aarde zijn. Ik denk dat seks alleen mag worden voor de liefde. Ik hou niet als seks wordt gebruikt voor hun doeleinden. Voor mij is dit gevoel als mensen staan open voor elkaar. Deze actie is bij paren bij elkaar komen lichaam en ziel. En in mijn mening is het niet mogelijk zonder liefde. En u Den, als het lijkt?

Voor mij is het onmogelijk om seksueel contact met een persoon die ik niet graag. Ik wil alleen seks hebben met degenen van wie ik houd. Het lijkt verkeerd wanneer mannen waarderen liefde als seks. Liefde is iets meer dan alleen seks. Bent u het met mij eens Den? Ik merkte dit onder de Russische mannen. Ik zou graag u te ontmoeten, en kon kijken elkaar in de ogen. Voor mij is het gevoel wanneer je kijkt iemand anders ogen lijkt het erop dat de ziel is voor u geopend. En je weet al wat een man. Ik heb aan jou en weet niet wat te doen als ik zie niet in je brieven. schrijven vaak me. Ik wil niet dat je om afscheid te nemen, maar ik was wachten op de zaak. Maar ik hoop op uw antwoord snel te zien.

Met tedere gevoelens
Nastya

Commentaren :

gerrit typte: 11/02/2010 22:59

dit is mijn reactie bij mij op de site heet ze irina was er bijna voor gevallen zo zie maar ze zijn niet te vertrouwen toch irina of hoe je echt mag heten groetjes gerrit