Hoe het begon

Korte inhoud van het voorafgaande :

In oktober 2009 werd ik gemaild door een Russische meid die vond dat ik op een datingsite stond. Aangezien ze op mijn eerste reactie nietszeggend reageerde heb ik besloten te kijken waar het schip zou stranden.

En dat duurde even, en ondertussen bleek ze niet alleen mij mij te mailen, maar met nogal wat andere mannen, en bleek deze soap op mijn blog een ware publiekstrekker.

Daarom hier nogmaals alle pagina’s uit het blog, makkelijk aan te klikken en te lezen. Hier staan de mailtjes,reacties en commentaren tussen Anastasia en mij. Een en ander heeft van oktober 2009 tot december 2009 geduurd. Gezien de enorme hoeveelheid hits op deze site met haar als zoeknaam heb ik de indruk dat ze al snel over me heen was [snik snotter 😉 ]

Commentaar op Anastasia is uitgeschakeld, maar wel behouden. E-mailadressen van reaguurders zijn verwijderd zodat deze niet te achterhalen zijn door spammers of Nasty Ana d’r vrienden. De nieuwe aanwinsten staan open voor commentaar.

Je zou verwachten dat na het verhaal met Annastasia ik op een soort van blacklist zou staan, maar zo af en toe druppelen er toch nog taalkundige mirakels als  “Hallo, u schreef Ekaterina!
Ik weet zelfs niet waar te beginnen met het schrijven een brief, is er veel tijd verstreken sinds de dag dat ik je schreef,
” voorzien van allerlei foto’s mijn mailbox binnen.  En wie ben ik om niet te reageren op dergelijke wanhoopsverzoeken?

Veel lees plezier.

Tip : dit donkere thema was mijn eerste ervaring met wordpress en het thema wat ten grondslag van deze site ligt. Daarom is het nalezen van de verhalen van Anastasia makkelijker via de navigatie aan de rechter zijde, die klapt netjes in de zijkolom uit. Wat begon met iets wat in een paar berichtjes heen en weer zou doodbloeden liep op tot ruim 40 pagina’s.

DenBolle