30) Smeekbede

Het betere smeekwerk komt er aan. Trucker heeft een huis, dure kinderen, wellicht nog een blikje exen die mee eten van het zuurverdiende geld, en nou wil onze schoonheid ook nog centen zien. Maar daar krijg je dan wel wat voor terug. Ogen die als je er in kijkt vol liefde zullen zitten.
Aan de andere kant kan je toch ook zien dat bij jonge meiden zoals haar de russische doctrine er nog goed inzit. Ze wil vergaderen over de toekomst met Trucker. En iets zegt me dat Trucker best wat anders zou willen dan vergaderen.

Haar smeekbede aan onze kilometervreter die op dit moment nog als enige in de race is :

From: Anastasia
Sent: Monday, November 16, 2009 9:59 AM
To: Trucker
Subject: Re: foto.s van je lieve vriend

Hallo mijn lieve Trucker!!

Ik ben zo blij uw brief, mijn liefste. Ik begrijp en geloof je. Maar je moet begrijpen dat ik heel veel wil je zien, mijn lieve Trucker. Pas als ze elkaar zagen we kunnen begrijpen onze gevoelens. We weten niet hoeveel onze echte gevoelens met je. We hebben onze ogen niet gezien, denk ik dat alleen de ogen kunt zien hoeveel wij van elkaar houden. Maar ik kan niet doen, mijn lieve Trucker, zonder uw hulp.

Zoals ik reeds heb verteld dat ik vroeg van hun familieleden en vrienden om me te helpen, maar ze kunnen dit niet. Dus ik hoop voor je hulp. Ik begrijp dat u nauwelijks kent mij, maar u mij vertellen je kunt me vertrouwen. Ik zou niet als je niet bedriegen, mijn lieve Trucker. Ik bid tot God om ons te helpen. Ik hou heel veel, en ik wil niet om onze kennis te maken eindigde dus we hoeven alleen om elkaar te ontmoeten. We moeten beslissen wat te doen in de toekomst. Door onze vergadering over de toekomst.

Trucker, Ik hoop voor uw begrip. Ik begrijp dat dit veel geld, maar ik geef je dit geld zodra ik mijn loon krijgen. Mijn favoriete Prins, moet u begrijpen dat alles afhangt van je, en we moeten elkaar ontmoeten. Je bent mijn meest kostbare dat kan worden in de wereld, en ik hoop voor je. Vergeef mij voor wat ik vraag u om hulp, maar ik niet meer iemand te vragen. Ik hoop alleen dat je begreep me en ik zal vol spanning wachten op uw antwoord.

Uw Nastia

Commentaren :

 1. ikke! typte: 16/11/2009 18:23

  Geen nieuws onder de horizon. Hierna komt er nog een brief die denBolle al gepubliceerd heeft, waarin ons scheetje verteld dat ze minstens 30x van je houdt. Deze brief zit in categorie 20/29 volgens Johannes. Maar je bent bijna op gelijke hoogte met ikke, maar ikke denke dat die Truckertjes er niet gaan komen, ook mijn Drukkertjes blijven in het zakje. Gewoon 21/22 Hoge Zand, Sappemeer. Andere hand en daar gaat ie …………..hahha. Succes Trucker. Jij hebt tenminste antwoord op maandag, ikke nog nie?????????????????????????

 2. trucker typte: 16/11/2009 19:19

  Ja maar er zat weinig bij verder, even een dagje wachten met antwoorden het vliegtuig haalt ze toch al niet meer.
  En misschien komt jou brief nog wel dan?
  krijgt ze even adempauze onze scheet Boris, had ze er maar een foto bij moeten doen!!!

 3. ikke! typte: 16/11/2009 19:27

  Ik denk dat Boris hierna geen standaard brieven meer heeft. En dan wordt het “Il silenzio”, zoals de russen zeggen. Jammer maar helaas, gaan nu die andere Anastsia bestoken. Die met the Big Boobs. Zoals in ‘allo allo’, the fallen madonna with the big boobs, by van Clomp. Heerlijke serie!

  • ikke! typte: 16/11/2009 21:24

   Mijn slotakkoord gaat er nu uit. DenBolle krijgt een copy over enige minuten!
   snik, sniff boehoe! Blijf alert mannen.

 4. trucker typte: 16/11/2009 22:05

  Hallo allemaal, ik heb toch maar weer een brief verzonden en zal waarschijnlijk ook wel de laatste zijn.
  Alhoewel ik er al wel een beetje lekker gemaakt heb met 50 euris, dus wie weet en als ze deze goed leest ziet ze jouw naam ook Ikke, dus wachten maar weer heerlijk dat geklooi op de pc, en ik leer er nog snel typen van ook.
  Met al die lange brieven. Truste

  • ikke! typte: 16/11/2009 22:36

   Helemaal mee eens. Morgen om 05.00 uur gaat de wekker, dus nu ook van mij TRUSTE. Toch nog effe de kalender in de zomermaanden bekijken.

 5. trucker typte: 16/11/2009 22:44

  wel handen boven de dekens ikke als je na het bekijken gaat slapen, en geen 21/22.

  ik denk dat denboole al naar bed is truste