33) Eeeehh..

Nou zakt mijn broek af. Figuurlijk. Nadat ik uit het favorieten lijstje gegooid was bleken Ivo, Trucker en Ikke! duidelijk favoriet. Geen probleem, ik heb wel vaker een blauwtje gelopen, tot aan paars toe. Maar wat schetst mijn verbazing toen ik net de mail even doorlas ?
Een brief van Anastasia.  En poeslief.  Zou ze de andere mannen doorhebben, of zou Igor/Boris/Svetlana de administratie niet op orde hebben ?
Het is de Sascha brief, over drank, hotel en volgens het script.
Nou zou ik kunnen antwoorden, maar ik denk dat ik er eens wat directer op reageer. Daar wacht ik nog wel even mee tot de rest ook het bijltje er bij neergooid om hun kansen niet te vergallen.

Haar mail :

Onderwerp   Hello my dear friend
Afzender   anastasiapritulina@yahoo.com
Ontvanger   denbolle
Datum      Vandaag 14:46

Hello my dear friend Den!
Ik ben zo blij dat u mij geantwoord. Met elke uw brief word ik beter en beter. Ik ben zo blij om te beseffen dat we kennen elkaar beter. Allereerst wil ik uw vergeving voor iets dat niet is geschreven om u te veel tijd vragen, ik hoop dat u begrijpt dat ik veel werk en ik vind het moeilijk om gelijke tred te houden met alles. Ik hoop dat u me begrijpt en niet boos op mij,  nr. ik niet zabyla.

Hoe was je dag Den? Hoe gaat het ermee? Ik hoop dat alles goed met je.  U waarschijnlijk af waarom ik ben op zoek naar een man in het buitenland. Zoals ik al zei in mijn vorige brief had ik de betrekkingen met de Russische mannen. Maar slechts een had ik een serieuze relatie, zoals ik dacht. We woonden met hem ongeveer een jaar, en dan pas besefte ik dat hij onverschillig voor mij. Zijn naam was Sasha. We hebben elkaar ontmoet toen we samen gestudeerd aan het instituut. Als gevolg daarvan moesten we begonnen met het huren van een kamer in een hostel. En ik dacht dat hij de enige was dat ik wilde mijn leven te wijden, maar het duurde niet lang. Na woonde met hem een aantal maanden, begon hij later naar huis en later terug, en toen begon hij te drinken. En ik kon niet begrijpen wat er gebeurt met hem en in het algemeen bij ons, ik smeekte hem om minder te drinken, maar hij niet naar me luisteren. Maar ik heb altijd vergaf hem, zelfs toen ze vernam dat hij had mij veranderen.

Ik dacht dat hij spoedig zal begrijp ik alles doen om hem te steunen en hij zou zijn gestopt, maar het werd erger en erger. En door de jaren heen kon ik hem niet vergeven. Ik gooide het, zei ik dat hij nooit naar me toe en volledig vergeet me. Later moest ik veranderen van de groep, waar ik studeerde. Ik ben bedroefd op dit afscheid. Maar ik besefte dat ik wil, kunnen we zeggen dat het een geweldig leven les, en ik zou niet graag hun fouten te herhalen. en nu ben ik enigszins teleurgesteld in het niet mijn beslissing. Dus besloot ik dat als ik in behandeling te gaan, is het niet een Russische man.  Dit weekend een vriend kwam bij mij. Dus ik was niet alleen. We hebben plezier met het een geweldige tijd gehad. Het belangrijkste ding dat we niet te vervelen. Na alle, dus we zijn allebei eenzaam. Ze bracht me een video van de Japanse animatie “Vijf centimeter per seconde”, zag ik deze film met een geweldig gevoel. Dit is een prachtig liefdesverhaal van een jongen en een meisje ze groeiden samen op sinds de kinderjaren, maar door de wil van het lot, moesten ze vertrekken, maar ze nog steeds corresponderen met elkaar via de mail. En ik moest denken aan onze correspondentie. Ik vond zeker niet het einde van deze film, want ik was huilen en vervolgens de hele nacht. Maar ik denk dat we beter worden.

Wat we onze doelen zullen bereiken. Hebt u ooit zag de film, Den? Zo niet dan moet ik u adviseren te zien. In het algemeen, mijn weekend ging geweldig, en de jouwe?  Ik ben erg wil je meer weten, denk ik dat we een goede relatie zou kunnen krijgen. Denkt u, mijn lieve vriend Den? Ik denk dat we niet moeten liegen tegen elkaar en altijd de waarheid vertellen. Ik denk dat het de eerlijkheid versterkt relaties. En als we eerlijk zijn we vertrouwen elkaar meer. Denkt u dat Den?  Ik was erg blij om antwoord op uw brief. Maar nu ben ik te wachten voor het werk. En ik nauwelijks afstand van de computer kan verplaatsen, maar het is noodzakelijk. Maar ik hoop dat ik uw antwoord snel.

Met tedere gevoelens Nastya

Commentaren :

 1. trucker typte: 17/11/2009 21:43

  Dat zijn wel erg oude brieven Den,drie op een rij nog wel.
  Ze is nu zeker de kluts kwijt

  • ikke! typte: 17/11/2009 22:25

   Nou Angel Den, zet hem op. Je kan de volgende teksten wel dromen. Vraag om modernere, blotere foto’s. Vijftig Euro bleek niet genoeg. Ze houdt wel van zware jongens. hahahahaha

 2. trucker typte: 17/11/2009 22:51

  shit zal ik toch maar snel een beetje zwart gaan bij werken denk ik, anders sla ik de plank mooi miss Nastia.

 3. trucker typte: 18/11/2009 01:40

  Trouwens ze weet haar eigen naam ook niet meer zo goed, was het nu Anastasia of Nastia of is het nu NastYa, was mij en jullie denk ik ook wel eerder opgevallen.

 4. ivo typte: 18/11/2009 18:06

  tja, bij mij was t vaker nastYa dan nastIa.. maar ik zag 1 van jullie de naam met een I tikken, toen ben ik haar natIa gaan noemen.. ze nam t zo over.. Ik heb haar ook anna genoemd, dit bleek moeilijker.. misschien ben ik ook de kluts wel kwijt door mijn mails naar de adressen van die van jullie nastia te sturen:P

  Mijn slotaccoord is afgelopen maandag, gister de deur uitgegaan om 20u sharp.. niks meer vernomen sindsdien, ze heeft ons drietal door en gaat nu simpelweg op bedelpas bij de owner van deze wereld blog :P ik zou zeggen: heel veel succes en ik zou zoveel mogelijk adressen van haar bestoken om uiteindelijk op al haar adressen je pak geld te tonen samen met ons onderdak op t damrak.

  groetjes aan boris:)

 5. ikke! typte: 18/11/2009 19:14

  Vanaf maandag, na het slotakkoord met pak geld, ook niets meer vernomen van onze troela. Hebben we de man mooi € 340,00 verdiend, plus reiskosten. Sterkte mannen!

 6. trucker typte: 19/11/2009 00:09

  Allee mannen dat geld hebik nog niet, ook dat pak geld van jullie niet.
  Ik gooi er nog één smeekbede uit en dan wil ik ook geld naar het damrak smijten.
  Dus nog één maal bidden voor me, please??????????????????????

 7. trucker typte: 19/11/2009 00:33

  Hey Ivo leefde gij ook nog, ge ziet dat feest al helemaal zitten hé.
  Lekker zuipen met dieén buitenlanders op datten Damrak. Gij hebt de’n zakken al gelemaal vol gestouwt.
  Maar gezellig dat je weer gereageerd hebt Ivo we miste je al, vooral Ikke en de rest ook natuurlijk. ga nu slapen morgen weer lang uitslapen ben hasstikke stront ziek. mexicaansvarkensgekkekoeienziekte of zoiets. horens

 8. ivo typte: 19/11/2009 15:50

  Haha heej die truckerman, jah ik was jullie even kwijt:P wist ik veel dat jullie al begonnen waren aan de 30/39-selectie:P Ik zie een feessie altijd wel zitten hoor;) gaat helemaal goed komen:) beterschap en ik zal voor je bidden dat ze nog wat trug stuurt;) groetss