20) Weer mailen.

Zij is het pad kwijt met alle DenBolle’s die mailen. Daarom nu weer eentje gestuurd. Die leest ze maandag pas, want ze heeft alleen internet op school.

Mijn mail :

Mijn Lieve vriendin,

ik heb je diverse mailtjes gestuurd maar die komen niet aan ? Wat gaat er niet goed ? Heb je een mail storing gehad ?
Alles gaat goed met mij, en met jou ?

Je hoeft je geen zorgen te maken, ik hoor graag wat van je en lees je brieven met plezier. Natuurlijk wil ik je graag verder leren kennen, en wat je beweegt in het leven. Laat het me weten. Jij bent een mooie knappe vrouw en een relatie met jou lijkt me geweldig.
Laat snel wat van je horen

Liefs,

Den

Commentaren :

 1. ikke! typte: 07/11/2009 17:19

  Beste Den, dit is dus een meeltje van niks. Hiermee kietel je Boris niet. Je moet jezelf ook een beetje blootgeven. Ik heb foto’s meegestuurd uit de tijd dat ik nog een jonge god was. Leeftijd speelt toch geen rol(ikke = 52 jaar)? En ze reageert toch niet op jouw vragen of meel. Ik heb zelfs een E-Card gestuurd, die is nooit opgehaald. Ik heb haar geconfronteerd met alle namen op deze blog, geen reactie, ik ben nog steeds de droomprins, net als IVO, DEN en Trucker. We moeten toch een keer samenscholen!
  Veel plezier Nastya – fans. Blauwe bikini in het water????????????

  • DenBolle typte: 08/11/2009 17:18

   Misschien was het je niet opgevallen maar ik wil Boris niet kietelen.. Ana wel maar Boris niet. Trouwens, onze Nastia is verhuisd of op vakantie…

 2. ivo typte: 08/11/2009 01:38

  Hahaha neej, mails leest ‘ze’ geeneens, Ik wed dat ze geeneens nederlands kent! Het is een ‘boris’ die standaard brieven heeft vertaald met een vertaalprogje. Als je een foto bijvoegt krijg je een standaard ps-zinnetje als extra onderaan de mail, ik wed dat ook deze niet eens bekeken worden, al zou je een foto van osama of je hond insturen..

  Samenscholen kunnen we doen door allemaal als reactie op een volgende mail allemaal dezelfde tekst te sturen, slechts 1 zinnetje en een foto dr onder van een flink pak geld met als titel: dit had van jou kunnen zijn.jpg misschien staat er ook wel ergens een plaatje op internet van proostende mannen.. doen we die erbij:P

 3. She typte: 08/11/2009 15:03

  Voorstel: aparte blog aanmaken, fonds oprichten (bestuursvorm stichting zonder winstoogmerk), geld verzamelen en haar naar NL laten komen. Voor de duur van het verblijf wordt de te besteden tijd naar rato onder de donateurs verdeeld…hebben jullie allemaal wat je wil en zonder al te veel kosten, witte wel ;-)

  • DenBolle typte: 08/11/2009 17:19

   Dan zal ze het nog druk krijgen..

 4. ikke! typte: 08/11/2009 20:59

  Ik heb een klein probleempje, ik heb geen pak geld om te fotograferen. De standaard ps-reactie onderaan klopt. Heb ik ook gekregen. Ik krijg nogal eens onzin E-mails binnen. Die voeg ik toe als bijlage. Maar wij beleven wel onze lol toch? En de dame op de foto mag er best wezen. De natuur is slecht verdeeld, het geld trouwens ook!
  Tot morgenavond, na brief 20.

  • ikke! typte: 09/11/2009 12:12

   Dank je Ivo, ik voel mij een stuk rijker. We gaan volgens bovenstaande afspraak verder te werk. Éen zinnetje : DIT HAD VAN JOU KUNNEN ZIJN.

 5. ivo typte: 09/11/2009 17:27

  liefst op 1 datum.. en dan vooral die zin als onderwerp aanhouden.. de rest word toch nie gelezen.. vaag vermoeden:P Eens kijken of er iets terug komt als: ” ik was blij je bericht te lezen” en ook vooral t ps-zinnetje…erg benieuwd naar;)

 6. ikke! typte: 09/11/2009 23:58

  Het is nu al 24.00 uur en ik heb helemaal geen meeltje gehad van onze vriendin.
  Dus nog effe wachten met antwoorden. Den waar blijft de blauwe bikini van Ivo?

  • DenBolle typte: 10/11/2009 08:38

   bij mij is het na de laatste actie ook doodstil. Ondertussen zie ik in de logs van dit blog dat het aan de lopende band spam pogingen regent uit …. Rusland

   Ene Ivo : niet lekker maken met een plaatje en dan niets sturen he ! Kom op met dat ding, staat ie er hier zo op. Stuur eventueel ook haar mail mee, zien we wat voor speciaals ze voor je in petto heeft.

 7. ivo typte: 10/11/2009 11:14

  nou lekker dan, wel verstuurt en dan toch ergens blijven hangen.. zojuist nog maar eens verstuurd dan.. dit keer complete mail MET blauwe bikini..

  Ik weet niet, maar er moet nog iets komen met een rekeningnummer… of aankomsttijd op schiphol:P we wachten rustig af…

 8. Arie typte: 10/11/2009 11:36

  Jongens , jullie lopen hopeloos achter. Ik ben al een tijdje twee berichten van haar verder. Weer met een aantal foto’s. Ook ik heb haar geconfrontreerd met een aantal gasten uit Nederland, jullie dus. Niks. Ze vraag mij ook geld, t.w. 340 dollar ?? Haar laatste bericht, zonder foto’s, sluit ze af met: Your Olga – email adres als vanouds. Daar heb ik haar op de 6e nog mee geconfronteerd en heb haar geschreven dat ik haar niet vertrouw. Sindsdien geen geluiden uit Rusland. Vertrouwen is iets wat die Russische dames wat raar mee omgaan. Dat schijnt 1 richtings verkeer in te houden. Overigens sind ik deze blog volg, houd ik mijn berichten erg kort naar haar.

 9. Arie typte: 10/11/2009 11:42

  Oh en Ivo, geen rekening nummer maar geld opsturen naar een Western Union bank. Daar is geen ID voor nodig om het geld op te halen. Hoewel men dat wel beweert. Iedereen kan het geld zo opnemen met het juiste nummer, overal ter wereld. En pas op met een vlucht nummers, die kan je zo van internet plukken. Die gegevens kloppen wel. Aankomsttijd, vluchtnummer, enz.

 10. She typte: 10/11/2009 12:03

  Cuius testiculos habes, habeas cardeo et cerebellum
  :-P

  • DenBolle typte: 10/11/2009 13:31

   Quidquid latine dictum sit, altum viditur