40) Nederlands?

Tja.. echt snappen doet ze het niet. Eerst mailde ik in het nederlands, toen in het engels, en nou gaat zij weer in het nederlands. De wodka drinkende afdeling “Beantwoorden” maakt nu fout op fout. Tussen de brief hieronder en de vorige kreeg ik ook een “waarom reageer je niet kerel”-brief.  Er zijn nu extra foto’s bijgevoegd die er nog niet eerder aan mij gezonden zijn.  Omdat ik niet de indruk heb dat ze de mails gaan lezen of lezen heb ik een idee over wat ik bij de beantwoording van deze brief wil gaan doen.

Haar mail  :

Onderwerp     I miss you
Afzender     Anastasia
Ontvanger     denbolle
Datum     Wo 19:36

Hello my love Den. Vandaag was ik heel blij om uw nieuwe brief te zien.

Ze mist me

Ze mist me

Ze mist me

Nu ben ik er zeker van dat je bent mijn helft. Vandaag hebben we de zon scheen fel, hoewel het weer koud is, maar ik ben zo blij, vooral toen ik zag uw brief. Ik denk zelfs dat de zon begon te meer glans. En verwarmt mijn ziel.

Ik wil je dat mijn gevoelens voor jou waren altijd oprecht vertellen, en nu kan ik vol vertrouwen kan u zeggen dat ik volledig vertrouw je. Daarom wil ik tot u komen, heb ik een 15 november verjaardag, en ik wil hem ontmoeten met je mee. Nu voor mij om er alleen voor u, mijn lieve Den. Elke dag denk ik over u, en ik echt als dit. Hoewel het me afleidt van het werk. Maar ik zorg over het nu. Omdat ik denk dat we zo moeten voldoen aan dat we elkaar konden zien en begrijpen onze gevoelens. Ik denk dat alleen zien elkaar in de ogen, omdat deze spiegel van de ziel. En we begrijpen dat we zullen hebben in de toekomst. Bent u het met mij eens, lieve Den? Morgen ga ik naar een reisbureau om te leren over mijn reis naar jou. Ik wil komen bij u langs om je te zien. Zodra ik weet dat ze

Deninkend aan mij

Deninkend aan mij

de informatie die ik geef je weet, ik hoop dat je het niet erg dat we ontmoet. Ik wil gewoon voor een keer in mijn leven naar het buitenland reizen.

We moeten elkaar vertrouwen, omdat we elkaar liefhebben, en we moeten voldoen. Mijn lieve, mijn liefde Den, in mijn laatste brief die ik je verteld over mijn gevoelens van liefde voor jou. Ik hou van je, Den, en ik wil je dat altijd vertellen. Ik wil je vertellen, mijn beste, dat ik niet kan leven zonder jou.

Jammer dat onze brieven verbinden ons, ik wil je zien in de werkelijkheid. Onze brieven verbinden onze gevoelens liefde dicht bij elkaar, maar dit is slechts de letters Den mijn liefde, wil ik zeggen dat mijn oma en mijn beste vrienden zijn heel blij voor ons, ze altijd vragen over jou, over je gevoelens naar mij, en ik maak je geen zorgen zeggen over onze gevoelens van liefde, omdat ik niet wil verbergen hun liefde voor jou Den, vond ik de zin van mijn leven, ik hou van je en ik mis je mijn leuk. Hoewel vele mijlen tussen ons, denk ik dat je iedere nacht aan mijn zijde. Ik verlang om met je. je bent altijd in mijn hart en ik bid tot God dat u allen goed.

Ik hou van je en zal de liefde leven! Ik eindelijk willen komen om je te realiseren van onze droom. Mijn liefje, dit zal ik eindigen mijn brief aan u, Ik wacht je volgende brief met een groot verlangen Ik zal je missen, ik hou van je en wil voor altijd bij je

Thinking of you love Den.

Uw Anastasia

Commentaren :

 1. Jelle typte: 11/12/2009 20:23

  Mmm,

  ik denk dat je nu in de eind spurt zit, ik kreeg hierna nog enkele mail van love waar zit en blijf je en toen werd het stil jammer genoeg vermoedelijk zijn de foto’s nu bijna op

  Groetjes Jelle

 2. Ikke typte: 12/12/2009 15:47

  IKKE ben verhuisd en woon nu niet meer in Amsterdam, damrak 227. Mijn hart zit nu in Brabant, in de buurt van Breda. We draaien alleen maar in cirkeltjes rond. In het begin was het leuk om met elkaar te wedijveren, maar nu is er geen spanning meer. We kennen de brieven en de foto’s toch allemaal al. Ik heb mijn kalender 2010 klaar.

  Dus vanaf hier zet ik er een punt achter, het was mij een genoegen heren!

  “IKKE”

 3. DenBolle typte: 12/12/2009 17:33

  Brabant ?
  Zeer mooie streek en bovenal zeer vriendelijke mensen. Veel geluk en plezier daar !

  ik deel overigens Ikke’s insteek. De afdeling brieven van de scammers blijven nu op het zelfde niveau hangen. Ik gooi de laatste mail die kant op met wat openheid van zaken en neem dan naar onze Ana mail-stilte in acht.

 4. ivo typte: 12/12/2009 22:41

  ‘k Respecteer de stilte rond n oude ‘liefde’ en zal m’n woning zo’n 40km ten noorden van Amsterdam gaan bewonen. Heren bedankt voor de humor en de bevestiging van mijn ideeën die direct al duidelijk waren over onze Boris.

  • DenBolle typte: 13/12/2009 10:46

   Ten Noorden ? Da’s noordholland. Daar ben ik een poosje geleden vertrokken, na gruwelijk door een makelaar te zijn genaaid. Dat wordt mijn oplichter van 2010, die kan ik dan gaan aanpakken .

   • ivo typte: 13/12/2009 16:36

    Leer nou 1 ding van mij.. makelaars, autodealers, bankdirecteuren en russische travo’s zijn allemaal oplichters;) Maar idd ik verkas nie van provincie, enkel naar n ander stadje :P

    • DenBolle typte: 13/12/2009 17:01

     grmbl.. en dan te bedenken dat ik alleen nog niet met russische travo’s gewerkt heb….

 5. eric typte: 13/12/2009 19:56

  Hé luitjes,
  Het was werkelijk waar en warrachtig meesterlijk om jullie reacties mbt de Anastasia afferre en die aantal namen hierachter, om jullie collom met aandacht te volgen!!
  Jammer dat er nu na een aantal kleine maandjes een eind aan is gekomen…
  Maar misschien maar beter ook!!
  Deze dame kun je beter maar gewoon links van de weg laten liggen, grrrr…je begrijp deze hint vast wel!!
  Deze titulina is met geen mogelijkheid over te halen… hint hint!!!, dus waarom zou je daar nog tijd en energie in stoppen!!
  Verspeelde moeite…. en bespaaard je een hoop ergernis en HEEEL VEEEEL GELD!!!!!

  Misschientot horens!

  groeten Eric

 6. trucker typte: 15/12/2009 20:09

  Trucker is ook uitgereden op anasje, heb er nu drie gehad begin er ook niet meer aan.
  Het worden nu toch allemaal dezelfde brieven dus kan ze net zo goed allemaal tegelijk terug maile, stoppen ze gelijk.
  Het was me een genoegen heren en misschien dames die dit ook volgde.
  Ik blijf je blog volgen Den met mijn eigen adres haha tot in de lente op het Damrak.
  Groetjes Trucker

  • eric typte: 18/12/2009 01:13

   Hé trukker,
   Ik ben nog niet helemaal klaar met dit brok ellende hoor..
   Ik hou nog even vol, en als ik 80jaar ben of misschien nog wat ouder, dan stuur ik haar nog mijn laatste mailtje….maar nu stuur ik haar nog even een mailtje met deze tekst, pas als ik al mijn miljoentjes heb vergeven blaas ik mijn laatste snufje adem uit!!
   gr. eric alias kleine jongen

 7. Gerth typte: 05/02/2010 15:52

  Jullie publiceren deze foto” s , maar mijn ervaring met deze tante is dat ze bij mij in januari 2010, “Irina” ,maar toen ik schreef op haar haar verhaaltjes, reageerde ze echt verbaasd.

  We zijn weer op aarde, alleen wie kun je nu wel vertrouwen in deze wereld, waarschijnlijk niemand.

  Dus op ogen, boerenverstand gebruiken en niet van de leg of van de kook raken bij het zien van hele mooie plaatjes.
  Wel de ware even bekijken in de echte wereld, praten en een paar weken met weinig op vakantie, want dan pas weet je hopelijk echt wat je in huis haalt.
  Ga maar naar Rome op de fiets, tentje en heel weinig geld.

  Heel veel succes, maar blijf wel met beide benen op de grond staan.

  Gerth