22) Wij hebben de foute…

Een lezer heeft het beter voor elkaar. Marcel  mailt ook met een Anastasia (dat is zoals jullie inmiddels weten algemeen voorkomende naam in rusland, net als DenBolle in nederland).

Hij heeft deze mail ontvangen, en verdorie, een  lekkerder stoot / beter uitziende vrouw die terug mailt. Ook eentje trouwens die meteen zaken doet. Western union is your partner in crime.

De mail :

From: anastasia <annasstasia79@yahoo.com>
To: Marcel
Sent: Fri, November 6, 2009 10:26:52 AM
Subject: Hallo mijn geliefde, mijn toekomstige man, Marcel!
253blackwhite-vi

253blackwhite-vi

Mijn liefde, Mijn engel, mijn leven, heb je geen idee hoe ik ben waanzinnig blij te horen van je weer. Marcel, u zegt dat er geen rechtstreekse vluchten en je kunt niet vliegen met mij op zondag. Vraag je me over hoe om te voldoen aan met Kerstmis?

Ik denk dat zeer goed is. mijn lieve, als je niet kunt vliegen voor mij, betekent dit dat je niet kan betalen voor de documenten. Ik vertelde u dat ik moet betalen voor de documenten op 10 november, als ik het niet doen, dan lag op de boete. Ik hoop dat u me kunt helpen met geld om te betalen voor de documenten die overboeking. lieve, ik ben heel erg blij dat onze bijeenkomst zeer binnenkort zal worden gehouden en dan kan ik je aanraken, te omhelzen u en uw offerte lippen en kus fluisteren in je oor hoeveel ik van je hou.

Hoe gaat het ermee? Hoe is uw stemming? Mijn lief, ik heb een geweldige sfeer. Ik ben blij en klaar om te schreeuwen aan de hele wereld hoeveel ik van je hou en aanbid je. Marcel, in mij op dit moment zoveel emoties, dat ik niet alles kon doorgeven via de computer. als je zegt een woord, Ik ben in de zevende hemel. Ik dank u en God, dat weet je en je bent nu in mijn hart voor het leven. Ik wil u de gelukkigste man op aarde, en om samen de mooiste en gelukkige familie. lieve, ik ga een reisbureau en praat met mijn agent, die zich bezighoudt met mijn reis naar u, tegen betaling documenten. mijn lieve, gisteren sprak ik met mijn agent en geraadpleegd met hem de beste manier om uw overschrijvingsformulier ontvangen.

Moe in bed

Moe in bed

Hij zei dat de beste en snelste manier om uw geld te ontvangen is op het kantoor van Western Union te gebruiken. Hij vertelde me ook dat je geld kunt overbrengen naar een bankrekening. maar helaas ik heb geen een bankrekening en Ik denk dat beter naar het kantoor van Western Union te gebruiken.

Mijn lief, moet u weten mijn volgende informatie sturen mij een postwissel.

Grijs shirtje

Grijs shirtje

Roze shirtje

Hier is mijn informatie: naam: ANASTASIA.
Achternaam: PRITULINA.
Plaats: Sint-Petersburg.
Land: Rusland.
mijn adres de stad Sint-Petersburg.
De straat  Guerrilla Herman het huis 41. appartement 47.
postcode 198334.
Het land Rusland.

lieve, wil ik zeggen dat ook uw gegevens nodig hebben, dus ik kan je geld te krijgen, uw volledige naam, uw adres, uw telefoonnummer.

Ja Marcel, mijn agent zei dat wanneer u een postwissel, je moet mij zeggen 10 gecodeerde nummers, zonder welke ik niet kan krijgen je geld overmaken. mijn engel, mijn leven, Ik hoop dat u tijd bij het kantoor van Western Union te bereiken en een overschrijvingsformulier te sturen bij de betaling van mijn termijn zal hebben.

Prezoom

pre-zoom

mijn liefde, nu moet ik naar een reisbureau, want ik moet een aantal onderzoeken boeken, foto’s voor documenten. Ik zal je missen en altijd aan je gedacht. weet dat je de liefde van mijn leven en mijn hart behoort alleen aan jou. Ik hou van je en aanbid mijn prins, mijn toekomstige echtgenoot.

Schrijf mij zo spoedig mogelijk. Ik zal wachten van u de brief en informatie remise. Gelieve mijn warme kus kus mmmmmmuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa …………..

Zoom - of zoals zij ze noemt tieten in wit shirt

Zoom - of zoals zij ze noemt tieten in wit shirt

met liefde en verwachting van uw en alleen uw bruid Anastasia.

Commentaren :

 1. ivo typte: 11/11/2009 23:45

  grinn..tja, beide zelfde naam en beide uit de ‘herman-buurt’ in st pb..
  jij bent gewoon jaloers dat jij geen mail meer krijgt:P whaha..
  naja..ik denk dat ik nu ook wel klaar ben;) ..deze mail even met reactie naar onze nastya sturen:P …lekker alles door elkaar heen gooien, kijken of ze t nog snappen daar:P

  • DenBolle typte: 12/11/2009 01:14

   nou jaloers… mwha.. maar ik had deze foto’s ook wel willen hebben idd. ;-)

 2. ikke! typte: 12/11/2009 00:30

  Onze Nastya is fijner gebouwd. Groot is niet altijd beter of mooier, het gaat erom dat het past. Ik zie liever pritulina anastasia. Ik ga nog effe verder die weg in.

  • DenBolle typte: 12/11/2009 11:41

   Eh.. waarom denk je dat mijn nick DenBolle is.. niet omdat ik bij 1.95 slechts 75 kg weeg. Iets forser scheelt in mijn geval een hoop lawaai met kreten als “Hoger, ik krijg geen lucht” of “Wel zachtjes he ! “

 3. ikke! typte: 12/11/2009 11:55

  Wij zij van hetzelfde laken een pak. Ik ben 1.90 m lang maar weeg toch nog zo’n 120 kg.

 4. Marcel typte: 12/11/2009 16:28

  Ik verwacht dat ik je nu ook niet verder kan voorzien van mooie plaatjes van deze Anastasia. De arme meid moest vandaag haar geld hebben om de documenten te kunnen betalen, dus werden de mailtjes vandaag steeds korter en dwingender. Ik heb haar nog lang aan het lijntje kunnen houden met smoesjes dat ik met de betaling bezig was etc, in de hoop dat ze mij met pikante foto’s zou proberen over te halen, maar de mooie plaatjes bleven uit vandaag. Inmiddels ben ik over de deadline heen en heeft deze Anastasia haar geld dus niet ontvangen. Ik denk dat het uit is tussen ons :-) . Deze dame mailde overigens vanaf annasstasia79@yahoo.com. Misschien dat het iemand anders nog lukt om mooiere foto’s te ontvangen?

 5. Hans typte: 01/12/2009 14:36

  Ha, ik heb ook contact gehad met haar en moest ook geld betalen, anders kreeg ze een boete.
  Ik heb het niet gedaan, omdat ik het gewoon niet vertrouwde.
  Groetjes