10) Ze reageert weer!

Gelukkig. Ze heeft gereageerd. Afgelopen weekend had ze een vriend over de vloer en hebben ze samen een film gekeken.

Ook heeft ze weer wat foto’s gestuurd met haar mail :

Anastasia

Anastasia

Hello my dear friend Den!
Ik ben zo blij dat u mij geantwoord. Met elke uw brief word ik beter en beter.

Ik ben zo blij om te beseffen dat we kennen elkaar beter. Allereerst wil ik uw vergeving voor iets dat niet is geschreven om u te  veel tijd vragen, ik hoop dat u begrijpt dat ik veel werk en ik vind het moeilijk om gelijke tred te houden met alles. Ik hoop dat u me begrijpt en niet boos op mij, nr. ik niet zabyla.

Hoe was je dag Den? Hoe gaat het ermee? Ik hoop dat alles goed met je. U waarschijnlijk af waarom ik ben op zoek naar een man in het buitenland.
Zoals ik al zei in mijn vorige brief had ik de betrekkingen met de Russische mannen. Maar slechts een had ik een serieuze relatie, zoals ik dacht.
We woonden met hem ongeveer een jaar, en dan pas besefte ik dat hij onverschillig voor mij. Zijn naam was Sasha. We hebben elkaar ontmoet toen we samen  gestudeerd aan het instituut. Als gevolg daarvan moesten we begonnen met het huren van een kamer in een hostel.
En ik dacht dat hij de enige was dat ik wilde mijn leven te wijden, maar het duurde niet lang. Na woonde met hem een aantal maanden, begon hij later naar huis en later terug, en toen begon hij te drinken. En ik kon niet begrijpen wat er gebeurt met hem en in het algemeen bij ons, ik smeekte hem om minder te drinken, maar hij niet naar me luisteren.
Maar ik heb altijd vergaf hem, zelfs toen ze vernam dat hij had mijveranderen. Ik dacht dat hij spoedig zal begrijp ik alles doen om hem te steunen en hij zou zijn gestopt, maar het werd erger en erger. En door de jaren heen kon ik hem niet vergeven.
Ik gooide het, zei ik dat hij nooit naar me toe en volledig vergeet me.

Bij de rivier

Bij de rivier

Later moest ik veranderen van de groep, waar ik studeerde.
Ik ben bedroefd op dit afscheid. Maar ik besefte dat ik wil, kunnen we zeggen dat het een geweldig leven les, en ik zou niet graag hun fouten te
herhalen. en nu ben ik enigszins teleurgesteld in het niet mijn beslissing.
Dus besloot ik dat als ik in behandeling te gaan, is het niet een Russische man.

Dit weekend een vriend kwam bij mij. Dus ik was niet alleen. We hebben plezier met het een geweldige tijd gehad. Het belangrijkste ding dat we niet te vervelen.

Na alle, dus we zijn allebei eenzaam. Ze bracht me een video van de Japanse animatie “Vijf centimeter per seconde”, zag ik deze film met een geweldig gevoel.

Dit is een prachtig liefdesverhaal van een jongen en een meisje ze groeiden samen op sinds de kinderjaren, maar door de wil van het lot, moesten ze vertrekken, maar ze nog steeds corresponderen met elkaar via de mail. En ik moest denken aan onze correspondentie. Ik vond zeker niet het einde van deze film, want ik was huilen en vervolgens de hele nacht. Maar ik denk dat we beter worden. Wat we onze doelen zullen bereiken. Hebt u ooit zag de film, Den? Zo niet dan moet ik u adviseren te zien.

In het algemeen, mijn weekend ging geweldig, en de jouwe?
Ik ben erg wil je meer weten, denk ik dat we een goede relatie zou kunnen krijgen.

Denkt u, mijn lieve vriend Den? Ik denk dat we niet moeten liegen tegen elkaar en altijd de waarheid vertellen. Ik denk dat het de eerlijkheid versterkt relaties. En als we eerlijk zijn we vertrouwen elkaar meer. Denkt u dat Den?  Ik was erg blij om antwoord op uw brief. Maar nu ben ik te wachten voor het werk.
En ik nauwelijks afstand van de computer kan verplaatsen, maar het is noodzakelijk.
Maar ik hoop dat ik uw antwoord snel.

Met tedere gevoelens
Nastya