26) Meersporenbeleid? Een ander?

Tja.. het lijkt erop als Nastia het niet helemaal vertrouwd. Nou wil ik niet stoken in een goed aanstaand huwelijk, maar Ikke is niet alleen lijkt het erop. Het heeft er zwaar de schijn van dat Anastasia er vriendjes op nahoud….
Trucker wilde naar rusland, maar die rit ging niet door en dat vertelde hij haar dus ook openhartig. Immers vertrouwen en wederzijds respect is belangrijk toch ? En hij krijgt onderstaande mail. Wederom een wonder, want de dode moeder geeft weer haar zegen. Schijnbaar als je als griepdode gewekt wordt zijn je normen en waarden ook meteen aan revisie onderhevig. Ook valt op dat ze op vrijdag al een goed weekend had, of zouden de tijdszones in Rusland extreem afwijken van de rest van de wereld?

De mail aan trucker van ons aller scheetje (voorzien van de eerdere foto’s die we al hadden, dus die hoeven er hier niet meer bij lijkt me ?)

From: "Anastasia"
Sent: Friday, November 13, 2009 12:41 PM
To: "Trucker"
Subject: I love YOU!!!

Hallo, mijn engel Trucker

Vandaag was ik zo blij om je brief te zien, Dat dacht ik al veel over u, en ik besefte dat alleen Nu ben ik beginnen te leven. In mijn leven een nieuw hoofdstuk dat geeft me een geweldige kans in het leven om opnieuw te beginnen. Hoe was je dag? Hoe is het met uw gezondheid? Hoe gaat het?

Ik hoop dat u, mijn lieve Trucker, alles is goed. Hoe is je weekend? Ik had een normaal weekend Naast dat ik constant denk over jou. Ik heb al mijn weekenden thuis. En droomde over hoe we elkaar ontmoetten. Vandaag heb ik besloten om naar een reisbureau, om te leren hoe tot u komen. Ze vertelden me Wat ik had moeten documenten die ik kon het land verlaten. Ik kreeg te horen dat ik nodig om een visum te krijgen, een buitenlands paspoort en andere documenten voor registratie. Ik heb nu een paspoort en alle nodige documenten, om een visum en verzekering. Het kost mij 340 euro, en overstuur me, want ik had niet verwacht dat het zo veel zal kosten. Helaas heb ik geen bedrag aan het visum en verzekeringen te maken.

Trucker, vandaag heb ik gesproken met mijn moeder over jou en mij, en over onze toekomst en dat ik waarschijnlijk binnenkort verlaten in ander land. Ze is erg blij voor mij, zegent het ons. Ik stelde me voor onze bijeenkomst … Je wacht me op de luchthaven en zorg voor mijn aankomst. We kijken rond en proberen elkaar in de ogen in de menigte, en dan worden versteende hart, vonden we elkaar en haasten in de armen sterk. We zijn elkaars armen, en iedereen kijkt naar ons. En voor ons, alsof er niets bestaat.
Alleen jij en ik! Mijn favoriete Trucker, nu ik weet niet wat te doen en als we elkaar ontmoeten. Ik schaam mij om te vragen daadwerkelijk helpen, maar het lijkt erop dat ik geen andere keuze. Vooral als u wilt dat het dezelfde zijn? Ik denk dat over de betekenis van geld, en ik ben heel erg Als dit werk niet kan zodat mensen elkaar ontmoeten. In de meeste gevallen, geld speelt een cruciale rol in het leven maar het is niet zo! Ik ben er zeker. Ik heb altijd geprobeerd niet te materiele verrijking en niet specifiek op zoek naar rijke mannen. Ik waardeer menselijke eigenschappen en relaties, en ik hou van je Trucker! Ik hou van je met heel mijn hart, ik wil met u nu. Als het wederzijds is, zullen we zijn erg blij in ons leven.

U bent mijn liefde, mijn engel. My Heart Is Yours. Elke dag denk ik over onze ontmoeting, en ik denk dat het echt is, We moeten deze kans grijpen van het lot. I LOVE YOU !!!!!!!! Uw Anastasia

P.S. Neem mij niet kwalijk voor zo lang dat ik niet schrijven, maar ik had een hoop werk, had ik in mijn klas twee tests uit te voeren. En de tweede quiz mijn studenten zijn geslaagd voor een zeer slecht en ik had te maken met hen afzonderlijk. Nogmaals mijn excuses voor dat lang u niet schrijven

Commentaren :

 1. ikke! typte: 14/11/2009 00:43

  Dit is standaardbrief 12 of zo. Ivo en ikke zijn al een stuk verder. Maar Ivo stagneert zo te zien. En ikke hoor ook al 24 uur niks meer. Maar het is weekend en scheetje kan alleen op werkdagen berichten versturen. Dus ik wacht de maandag nog helemaal af. Als ik niks hoor gaat de slotzin erin.

 2. trucker typte: 14/11/2009 09:03

  Hallo Ikke. Nou zo te lezen in haar volgende brief most ze vandaag overwerken of hoe zij dat ook noemt.
  Gistermiddag weer gelijk een brief gestuurd en gelijk weer een antwoord terug, met het jullie bekende adres, en voor mij drie nieuwe foto’s.
  gr Trucker

  • ikke! typte: 14/11/2009 16:25

   Succes Trucker, ik blijf je volgen via dit blog, want leuk is het allemaal wel, toch? Ik denk dat ik ver in de eindfase zit nu. Zoals eerder gemeld wacht ik de maandag nog af . Als ik niets verneem van ons scheetje gaat het slotakkoord eruit : ‘ This might have been yours, my darling Anastasia. (met een foto van een pak Euro’s, met dank aan IVO)’.

 3. trucker typte: 14/11/2009 19:32

  Ja dankje Ikke,
  Ik probeer het nog even te rekken en dan woon ik ook op het Damrak.
  Maar eerst een foto van de blote bips versieren.
  Den moet de laatste brief met foto’s nog plaatsen, komt wel.
  fijn weekend Trucker

 4. ivo typte: 15/11/2009 00:14

  hahaha geweldig dit weer.. ik heb zojuist wat verstuurd en wacht ook tot maandag, maandagavond gaat ook bij mij (bij geen gehoor) t slotakkoord eruit. naja.. wie weet:P

  • ikke! typte: 15/11/2009 02:07

   Effe manne onder mekaor, mar hut blaift wel leutig, toch?
   Enne het is nog steeds een dame die ik graag zou tegenkomen, zo alleen in een donker bos. Die op de foto’s dan hè! Het gaat nog druk worden op het Damrak.

   Maar het zou ook best leuk zijn, om als alle slachtoffers te samenscholen ergens in Amsterdam, in de buurt van ons aller huisadres. Ik stel voor dat onze gastheer “DenBolle’, dit gaat regelen, want hij kent alle adressen. Ik wil graag mijn mede ANASTASIA PRITULINA – vennoten leren kennen. Lijkt jullie dit wat? Bolle denk aan de kilo’s!!!!

   • DenBolle typte: 15/11/2009 23:19

    en als we dan bijeen zijn, in welke hoedanigheid doen we dat dan ? Survivors van Anna, of slachtoffers? 😉

 5. trucker typte: 15/11/2009 02:34

  Dat word dan een bus vol Ikke als ik het een beetje gevolgd heb, ook zijn erbij natuurlijk die snel gestopt zijn.
  We zullen zien wie er naast haar in de bus zit……Lacheeeeeeeee

  En Ivo ik denk dat je maandag nog niks krijgt, want dat is een drukke dag voor onze scheet, al die brieven beantwoorden, ik heb net weer geantwoord op de laatste die ik vanmorgen kreeg dus dat word ook pas dinsdag denk ik

  • ivo typte: 15/11/2009 11:14

   Ze (boris) word lekker bestookt zo:P
   Als het hier vrijdag is is daar net t weekend voorbij.. geen idee wat voor dag t daar is als t hier maandag is.. :S denk dat t tegen t einde van de week loopt. Zal dat druk zijn op scholen??
   In de buurt van ons huisadres..hmmm.. dat word duiven voeren:S misschien op bezoek bij de buren, de koningin.. of de overkant van haar, t krasnapolski.. als dame op foto dan toch arriveert hebben we gelijk een ’slaap’kamer;-)

  • DenBolle typte: 15/11/2009 23:21

   Een bus vol ? Als dat arme kind toch idd. eens 340 euro pp had ontvangen….