07) Wandelen?

Mijn schoonheid heeft weer gereageerd.  Uiteraard met foto’s. Ze neemt toch wel de moeite voor me. Wat ik dan wel weer jammer vindt, maar misschien is dat mijn westeuropese verwendheid, is dat zij Russisch en Frans kookt, maar dan op de foto pasta met saus uit een potje doet. Ze heeft mijn nieuwsgierigheid gewekt, een van de foto’s die ze stuurde heet  “I am wolking” en ik kan uit de foto nou niet echt halen wat wolking is.

Ik mag haar Nastia noemen, hier is haar mail :

Hallo, mijn lieve vriend Den!!

Ik ben blij weer op een brief van u ontvangen, voor mij is het zo belangrijk is, dat u en ik dichter bij elkaar.
Vandaag had ik een moeilijke dag, maar uw brief gaf me kracht. En hoe was jouw dag Den? Hoe is het met uw gezondheid? Ik hoop dat u allemaal uitstekend. In antwoord op uw brief, is mijn leven gevuld met nieuwe betekenis. Ik ben zo blij om u te schrijven over mijn gevoelens en mij. Ik zou graag willen weten Den uw mening over dit idee? Aarzel niet te vertellen.

Ik zou graag willen weten wat uw gedachten en uw mening. Ik ben heel blij dat u begrijpt dat ik prichtno weten. Je kunt je niet voorstellen hoe belangrijk het is voor mij. Ik denk dat u het met me eens. we allemaal dromen over prinsen op witte paard, maar helaas als we denken dat we hebben gevonden die zin hebben zij teleurstellend. En dus ik verwacht niet dat de prins nu op een wit paard. Maar nu voor mij tot een nieuw soort van ideale man. Voor mij is het belangrijkste ding wordt ervan uitgegaan dat hij kon luisteren naar mij geef me goed advies. Kan me niet schelen wat hij leeftijden. Voor mij is het belangrijk dat hij dacht van mij, bescherm mij. Kan me niet schelen hoe het eruit ziet en wat hij werd aangesteld. Het belangrijkste is dat beide gelukkig waren. En voor deze man, ik ben klaar om naar de uiteinden van de wereld.

Nastia en pastia

Ik wil mezelf beschrijven meer. Ik hoop dat u niet tegen Den, en je zal blij zijn om te lezen over mij. Ik heb een paar hobby’s, misschien was het vanwege mijn werk. Ik ben dol op koken, ik kook vaak veel voedsel, vooral wanneer ik thuis naar hun families.

I am wolking

Mijn favoriete keuken “Russisch” en “Franse”. Ik ben vaak op zoek naar recepten in boeken en het internet. Dan schrijf ze in mijn boek. Ik kan lang stand op de kachel, en soms is het vermoeiend, maar ik wil hun vrije tijd doorbrengen. Ik ben dol op voortdurend gezocht naar nieuwe recepten te vinden.

Met tedere gevoelens

Nastia (dit is mijn korte naam)

De commentaren :

 1. sprokkel typte: 21/10/2009 13:47

  Uhmmm gaat toch vaak niet goed met onze prinsesje
  ook in haar brief aan mij
  Vandaag had ik een moeilijke dag, maar uw brief gaf me kracht.

 2. mcvries typte: 22/10/2009 19:01

  Misschien eet ze ze op?

  DenBolle typte: 24/10/2009 11:11

  Tja.. dat papier van die internetbrieven is vezelrijk he, vlak dat niet uit. 😉