ja, en nou ?

Tja.. staan we dan allemaal, slag in de rondte gemaild en ondertussen ?

Zij staat met dure kleding in een winkelcentrum, wij hebben hier niets  en maar mailen  😉 . Allemaal gekwetste hartjes liggen krijsend om aandacht op de grond.

Daarom mijn vraag,  zet hieronder eens wat we / ik verder zou moeten doen ?

Ingaan op haar mail eerder deze week, en weer van voren af aan beginnen ? Of een Engelse mail sturen waarin ik vertel wat er allemaal gebeurd is en wat we ontdekt hebben en haar confronteren met dit blog ? Niet dat dat zal uitmaken.  Gooi eens wat ideeën hieronder, dan denk ik er ook over na.  Beste ideeën in een poll en stemmen ?

DenBolle

Commentaren :

 1. trucker typte: 20/11/2009 22:00

  Ja inderdaad ik heb één maal het woordje ikke trucker laten vallen en op was de kaas,
  als ze dat lusten daar.
  Maar die van Berend is goud hoor , dat ze daar twee maal voor gaat wandelen perfect.
  Heel mooi gedaan Berend, ik kan het ook nog één maal proberen met de postcode nummers wie weet we horen elkaar

 2. ikke! typte: 20/11/2009 22:41

  De naam ‘Ikke’ is niet bekend bij Anna, maar wel bij DenBolle. Ik ben een groot voorstander om die Russische Troela verder te negeren, en om als slachtoffers samen een goeie borrel te drinken, en elkaar te leren kennen. DenBolle kan het één en ander verder regiseren, hij kent alle E-mail adressen van zijn Bloggbezoekers. Wie weet komen er ook nog leuke Hollandse dames om de hoek. Kan nooit meer kosten dan
  € 340,00. Verzamelplaats: Thuis, Damrak 27, Amsterdam.

  • ikke! typte: 20/11/2009 22:50

   Dit is een serieus verzoek, my darling Den! Ik ben reuze benieuwd wie de Trucker, wie Ivo, Wie Berend en Kees.JPG zijn. Maar bovenal wie is DenBolle?
   The Russian Line Visitors, Anastasia Pritulina Vladidingus Group from Holland.

 3. ivo typte: 21/11/2009 00:05

  ik zeg: laten rusten en party on in amsterdam!
  tis overigens damrak 227;)

  • ikke! typte: 21/11/2009 01:12

   sorry Ivo!

   • ivo typte: 21/11/2009 01:47

    tja..anders sta je in de blokker:P

 4. She typte: 21/11/2009 08:35

  Foto maken met de hele club waarop jullie een spandoek en n pak geld/creditcard vasthouden? En als je dan toch bij elkaar moet komen voor de foto, een paar biertjes erbij dan kan het volgens mij een heel gezellige avond worden. :-))

  • ikke! typte: 21/11/2009 23:45

   She, je bent een vrouw naar mijn hart met deze suggestie!
   Of ben je en man, Jan, Piet, Joris of Corneel?
   Vertrouw nu niemand meer op het Internet, misschien is DenBolle ook een stevige dame, wie weet?

 5. Aicee typte: 21/11/2009 12:54

  ik persoonlijk zou haar langer voor de gek houden. Ze is uit op jullie geld, ze denkt steeds dat ze een kans maakt, laat d’r maar zo blijven denken. Het bedrag overmaken zo lang mogelijk uitstellen en laat haar ons zo veel mogelijk mailen. Dan is dat straks al die ‘moeite’ voor niks geweest. Zo zal ze op het einde zeker gefrustreerd, boos, teleurgesteld zijn omdat ze zo veel tijd er in heeft gestoken;-)

  Maar wat je nog kunt doen… geen idee?
  Gewoon elke week zogenaamd €10,- sparen voor haar, op voorwaarde dat ze veel contact met je houdt. ALs je zogenaamd het bedrag bijna vol hebt, dan vraag je haar of je haar mag bellen. Kijken wat ze dan doet… Ze kan zeker geen nederlands, ze komt vast met een goede smoes. Dan zeg je dat je haar stem eerst wilt horen voor je geld wilt overmaken.

  • ikke! typte: 21/11/2009 23:41

   Aicee, volgens mij heeft Boris, Igor of Anastasia nog nooit één email van ons gelezen, laat staan onze vragen beantwoord. Dus dat zal hij/zij nu ook niet doen. Het zijn standaard brieven in het nederlands (gebrekkig) of in het Engels (ook gebrekkig). Maar een gezamelijke foto vanaf Damrak 227 lijkt mij wel wat, en dan iedere dag melen, hè! hahahaha!!!!!

  • ivo typte: 22/11/2009 11:19

   helemaal met ikke eens, je verdoet er zelf een hoop tijd aan en krijgt niets of nauwelijks iets terug. Die actie van de foute code was briljant! Dan houden ze de moed erin, verder zijn ze nergens voor te porren..
   k ga wel binnenkort eens van een ander adres en met een andere naam eens antwoorden op brief drie, eens kijken of dat wat opbrengt.. als ik dan standaard brief vier krijg stuur ik gelijk mn adres op t damrak door:P Als iedereen dat doet worden ze dr ook doodziek van haha

 6. trucker typte: 22/11/2009 14:02

  Ja Ivo deze madam wel, maar dan komen de andere weer om de hoek kijken.
  En over sparen werkt ook niet ik had nogeen mailtje gestuurd dat ik al 100 euro had.
  Maar ze reageerd echt niet meer, of ze is dat gezeur over haar blote kont zat.
  Dus; winkelen in de Blokker maar gezellig.

 7. Jelle typte: 22/11/2009 16:12

  Hoi mensen,

  ik ga nog steeds door wnt ik wil graag die kalender (dus als jullie nog foto’s over hebben van onze Nas graag) ik zie ze

  Jelle

 8. trucker typte: 22/11/2009 17:18

  moet je de kalender van Ikke kopen dan heb je gelijk alles Jelle.
  En Ikke weer centjes.
  Weer een gat in de markt voor het damrak

  • ikke! typte: 22/11/2009 22:18

   Nou beste Nasty Slachtoffers, die kalender valt best tegen, want het hoogtepunt blijft toch die blauwe bikini, van de Zeeman. Ik heb het vermoeden dat wij aan het afsterven zijn, sniff!!!! Ik heb heerlijk genoten van alle brieven, antwoorden, reacties en suggesties. Het is over! Tenzij DenBolle een feestje wil organiseren op het Damrak 227, thuis dus! Uiteraard betalen wij onze eigen kosten, ongeveer € 340,00 de man, hahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

   • ikke! typte: 22/11/2009 22:20

    oh ja, dan breng ikke die kalender beslist mee!

 9. Pjotr typte: 22/11/2009 19:29

  jongens troos je allemaal ze is met mijn bezig om te proberen
  ik heb ze geconfroteerd dat ze op een sammer site staat maar ze gaat even vrolijk verder

 10. DenBolle typte: 23/11/2009 17:39

  Heren droevige slachtoffers. De aanstaande dagen ben ik in het buitenland. Geen idee of ik daar een internet aansluiting heb.
  Gezien het voortdurende gepush ( 🙂  ) voor een survivours kamp zal ik volgende week eens kijken wat de mogelijkheden zijn ok ?

 11. Jelle typte: 23/11/2009 20:34

  Beste mensen je gelooft het niet, vandaag een mailtje van onze Nas gehad, maar ze is rijp voor het gesticht oftewel ze is echt de weg kwijt, het kan natuurlijk ook nog anders zijn: bij mij heeft ze nooit om geld gevraagd waarom hebben jullie niet gewoon betaald? Ze wilde naar hier komen op jullie kosten en die meid heeft een benen ik kan het weten want bij jullie heb ik die foto’s nog nooit gezien, van onderen genomen.
  Stuur mij nou svp die foto’s van jullie maak verdorie dat geld over naar der en dan mogen jullie ook op de receptie komen, ondanks alles moet ik nu goed na gaan denken om ze hier te krijgen want jullie zitten haar alleen maar op te naaien.
  Wat ook nog kan is dat die smeerlap van een Den Bollen naar haar toe is want die beweert doodleuk dat hij een poosje in het buitenland zit?? Misschien wel in Bugri??
  Ik maak me dood ongerust ben nu 2-3 maanden bezig met dat mooie lieve kind komen er via internet allerlei rare figuren die mijn geliefde proberen weg te halen bij mij, terwijl ze volgens mij nog niet eens haar lange benen vanonderen hebben gezien…..
  Maar goed ik moet echt na gaan denken hoe nu verder, ze slaat bij mij 2 tot 3 brieven over en vraagt of ik haar niet vertrouw, want ze zal het geld van haar leraressalarisje terug betalen, maar ze heeft helemaal niets aan mij gevraagd en dat terwijl ik ook al een plekje voor oma had bedacht in de kamer beneden…
  Gelukkig heb ik jullie brieven gelezen en kan ik daar op doorborduren maar dan nog: houd Den Bollen tegen want die wil er met mijn geliefde Nas vandoor Help mij a.u.b.
  IK weet het niet meer

  Jelle

 12. DenBolle typte: 26/11/2009 21:25

  Jelle,
  geloof me. Ik heb net twee dagen in Gent zitten spelen en heb daarbij mijn ogen met plezier de kost gegeven.
  Van mij mag je onze Anastasia hebben hoor. Maar als man maak ik me zorgen over haar oprechtheid naar jou toe. Daar wil ik haar graag testen en teasen zodat we hier het bewijs kunnen leveren dat zij oprecht voor jou gaat ;-)

 13. Nastiasaiaaiaiaaaiaiaia typte: 02/12/2009 20:18

  Liefste Den,

  Het is ik was erg blij u te zien! Het is dat het waren twee geweldige dagen!
  Dank U wel voor stomende nacht! Jammer het is ook dat u niet heeft het geld op het nachtkastje achter gelaten. Nu kan ik u nog niet bezoeken op het adres van uw huis Damrak 227. Liefs. Nastiaasia

  • DenBolle typte: 02/12/2009 22:21

   mompelt iets over ip herkenning….