34) Kijk, een kunstje

Verrek. Onze Nastia / Anastasia heeft wat verraden.

Er heerst hier het idee dat onze Ana een model is wat wellicht onschuldig erbij gehaald wordt. Dat blijkt niet zo te zijn. Anastasia kan ook kunstjes, en Berend heeft haar dat kunstje geleerd.

Wat is er gebeurd ? Berend is net als veel bezoekers hier driftig met onze russische femme fatale aan het mailen geslagen. Heeft ook geld overgemaakt, en de codes aan nasty Ana gestuurd. Eh.. althans dat denkt zij. Maar dat ging niet helemaal goed, getallen klopten niet helemaal.
Tja, dan toch wat heen en weer mailen en toch eens een bewijsje vragen of ze echt voor je gaat. En dat doet ze! Dit houdt dus in dat ze of samenwerkt met Boris/Igor/Svetlana of het toch alleen doet.

Zijn verhaal :

Dit is echt grappig, mail al weken met deze tut. Ze vraagt me nu 340 euro voor het regelen van haar visa en vliegticket. Ik heb haar al  twee keer  naar Westion Union gestuurd met een incorrect 10 cijferig nummer en nog geeft ze niet op:) Nu heb ik gevraagd of ze een foto wilde sturen waarin ze een bord voor zich houdt met de tekst Ik hou van jou Berend. En wat denk je, ja hoor ze doet het, ze geven zeker niet op. Hebben ze het geld zo hard nodig dan?
De bestandsnaam van de foto is Kees.jpg, heeft ze zeker naar een Kees gestuurd, vergeten te veranderen in de naam van de betreffende persoon (Berend).

En haar mail :

Date: Thu, 19 Nov 2009 15:14:59 +0300
From: nastyaprit@yahoo.com
To: [Berend]
Subject: Re[12]: I love you very much

kees.jpg

kees.jpg

Hello my sweet! I’m so glad that you wrote. I love you. I understand. And I think that you are right. And yes all that I told you it’s true. I thought thatyou believe me. I would not when you did not disappoint. To me you are very important. And I want us to be together. I am so glad that I have you. I just do not understand. When you can help me. Because I want to see you. And I hope you answer me as soon as possible.

Your Anastasia

Commentaren :

 1. Girllover typte: 19/11/2009 21:57

  Ik zie dat die groot stuk papier is gewoon bewerkt.
  Zie je goed naar bovende van doekje: zie je wel goed dat kleur is lichtgrijs.
  En teksten: roze en het achtergrond is kleur wit.
  Daarom is die echt bewerkt.

  Iemand heeft dat wel bewerkt via Paint of fotobewerkingsprogramma.

  Want ik weet zeker dat Anastasia, Nastya is niet vrijgezel.
  Maar ze heeft relatie met russische vriend.
  Ze samen hebben een mooie en goede plan om jullie laten te oplichten via e-mail om geld.
  En ze vragen jullie voor €340 euro voor visum, vliegticket enz,
  Als jullie geld naar Anastasia, dan zijn Anastasia al € 340 euro rijker worden.

  Ik zou jullie aanraden: stuur nooit geld naar Anastasia!!!!.

 2. ikke! typte: 19/11/2009 22:48

  Intussen zijn diverse zware jongens, die regelmatig Den Bolles Blogg bezoeken, zowat alles gelegen om deze dame naar hier te krijgen. Verdikkeme, een lekker stuk is het wel! De zware jongens drinken liever een goeie borrel samen, maar geld overmaken doen ze nooit. Het gaat ons om de lol. Maar Berend en Kees.JPG zijn verder gekomen dan wij. Gaan wij nog NASTY-borrelen op het Damrak? Ik heb nog 340 Euro uit te geven. Trucker, Ivo & Den, en wie weet nog meer, ook. Zal een knalfeest geven!!!!!

 3. trucker typte: 20/11/2009 00:13

  feest het is wel weer een foto die we nog niet hadden, niet zo’n mooie wel eens waar maar ach alles doet mee.
  En ondertussen lig ik er ook uit, helaas maar ach we hebben nieuwe klanten van onze boris dus blijven feesten. hiehaaaaaaaa

 4. Aicee typte: 20/11/2009 15:20

  ik volg Anastasia al enige tijd.
  Wel erg dom van haar dat zij denkt dat wij kunnen denken dat dit bord echt is. Het is idd gewoon met fotobewerkingsprogramma gemaakt, het ziet er hartstikke nep uit. Ach het gaat er om dat zij denkt dat wij er in zijn getrapt in haar mooie verhaaltjes. Ben benieuwd hoe het verder gaat lopen 🙂

 5. ivo typte: 20/11/2009 21:55

  zowiezo dom dat zij of een boris denkt dat we gaan betalen:s
  wel briljant om dr zo uit de tent te lokken haha heerlijk, like dit soort acties:D
  wanneer is dat feessie ikke?:P

 6. Aicee typte: 21/11/2009 12:49

  ja echt dom! Maar heb pas geleden nog van iemand gehoord die had ook met een russisch vrouw gemaild. Hoe ze heet weet ik niet, maar hij was er wel ingetrapt en heeft haar behoorlijk veel geld gegeven.

  Hij gaf haar dus een bedrag zodat ze naar NL kon komen. Dus afgesproken was dat hij haar in dusseldorf zou gaan halen. Hij ging d’r halen, maar natuurlijk was zij er niet. Dus hij ging naar huis, checkte zijn mailbox en had zij hem gemaild met dat zij aangehouden was omdat zij iets van gouden ringen droeg enzo en dat het niet mocht en heeft ze flinke boete gekregen en van zijn geld moest betalen. (jaja) dus hij maakte weer geld aan d’r over en zij zou weer komen. Hij ging weer naar het vliegveld en kwam zomder haar thuis 🙂

  Domme mensen bestaan dus echt!! pff

 7. Berend typte: 27/11/2009 18:48

  Mijn verhaal eindigt met deze laaste actie, het zit namelijk zo ik ben zelf getrouwd met een Russische vrouw en omdat ik regelmatig van deze mails kreeg, alsof ik op een datingsite zou staan met een profiel. Ben ik samen met mijn vrouw uit nieuwgierigheid terug gaan mailen, allereest om uit te vinden welke datingsite ik dan schijnbaar zou moeten staan. Maar al gauw werd het duidelijk dat het verhaal niet klopte. Dus besloten wij terug te mailen te kijken hoe ver ze wel niet gaan, zoals jullie hier ook allemaal aan de haal geslagen zijn. En je ziet het resultaat ze gaan inderdaad heel erg ver. Maar na onze laatste actie (zie foto) heb ik ook nog om haar telefoonnummer gevraagd, maar die geeft ze niet, ze heeft namelijk geen telefoon, ook internet (gelul) heeft ze niet omdat ze niet eens gezellig met mij op msn wil komen met een cam. Vervolgens stuurde ze twee mail waarin ze vroeg naar mijn telefoonnummer, wilde ze me dan gaan bellen:) Even een correctie , ze vroeg mij om 340 euro en ik heb haar toen gemaild dat ik haar ipv 340 euro 950 euro had gestuurd zodat ze ook nog wat sexy kleding kon kopen voor als ze dan naar me toe zou komen. Dit heeft waarschijnlijk wel meegewerkt om haar uit de tent te lokken, dus ik zou zeggen probeer het:) Vervolgens heeft mijn vrouw uit haar lange opgebouwde ergenis naar dit soort vrouwen toe, een iets wat directe en confronterende Russische tekst gestuurd. Wel grappig als ze mailen naar iemand in Nederland en dan uiteindelijk in Russisch de les gelezen wordt en ontdekt dat er eigenlijk met hen/haar een spel is gespeeld en niet anders om. Hierbij eindigt ons NASTYA- avondtuur en kunnen wij ons weer volledig op elkaar richten:) Maar lol hebben we zeker gehad, nog veel plezier mensen met onze Nastya.

  Groeten,

  Berend- the man Nastia loves:)
  schijn bedriegt:)