Re: Happy Valentine’s Day! [Inna] – 1

Reactie op Inna, die spontaan op valentijnsdag me twee mailtjes stuurt. Door de brakke nederlandse teksten is me niet meteen duidelijk wat dat verhaal over bellen en chat is maar ineens is het duidelijk. Ze houd even de boot af. Geen probleem want ik zit ook niet meteen op online contact te wachten met deze groep oplichters. Dat zal wel komen op het moment dat er geld gevraagd zal worden.

mijn mail aan Inna :

Date: Wed, 16 Feb 2011 22:49:41 +0100
From: Denbolle <snip>
To: Inna <inna_pod@yahoo.com>
Subject: Re: Happy Valentine’s Day!

Hey Inna,

hartelijke dank voor het valentijns bericht ! Erg lief van je.  Ik schrijf of spreek niet genoeg engels om daarin te mailen. Sorry for that.
Je beschrijft veel over jezelf en ik denk dat het dan ook gepast is dat ik dat ook doe.
Mijn naam is Den Bolle, een oude naam in nederland. De naam stamt uit de 14 eeuw en betekend in oud nederlands groot paard.  Dat is vanwege de rondingen die zo’n  paard dan heeft.
Ik ben bijna 34 jaar en woon in een vrijstaande boerderij. Niet dat ik boer ben, ik ben hoofd research bij een instelling voor palliatieve methoden. We doen daar veel onderzoek en ik kan dan wel zeggen dat ik goed met ouden van dagen om kan gaan. Ik hoef niet aan ze te wennen, het duurt vaak toch niet lang.

Ik woon in een vrijstaand huis, en heb groene vingers. De woning is wat ouder en heeft een mooie ruime woonkamer met open haard. De bovenkamers zijn naar vrij inrichting zogenaamde doorluchtende ruimtes, met veel open ruimte buiten de deuren om. Ik ben bijna 1, 88 mtr, en ca. 84 kg. Ik ben diep van binnen een sociaal en liefhebbende man die open staat voor avonturen in de wereld en liefde.  Net als jij zoek ik iemand voor de echte liefde en niet voor zomaar er bij. Een kadetterette is niet wat ik wil.

Mijn beide ouders zijn er niet meer, ze waren mijn afstudeer project op de instelling.  ik heb nog wel twee broers en een zusters, zij wonen op dit moment in het buitenland. Ze doen in nigeria zendelingwerk, en misschien dat ik dit jaar in de zomer voor vakantie die kant op kan gaan.

Ik snap dat bellen of chatten nog wat aan de vroege kant is, ikzelf ben ook wat afwachtend en wil je graag eerst via email beter leren kennen, dus als je weer tijd hebt om te reageren dan lees ik graag je bericht weer!

Een hele fijne avond gewenst ! en tot gauw.

Den.