Verluld [Ekaterina]

Eerder stond hier een berichtje over Ekaterina en eerlijk is eerlijk, het woest donkere uiterlijk had een bepaalde aantrekkingskracht.
Er komen meerdere vrouwen op me af (en geef de dames eens ongelijk) dus was het de moeite om een aparte site te starten. Deels om Fun en Plezier te scheiden, het moet niet te leuk worden en een collega uit ons europese team vraag naar de stand van zaken. Als ik ‘m verwijs naar de mail van Ekatarina is het even stil. ‘Ik ken die vrouw’ reageert ie. Maar dan net te verbaasd. Als ik doorvraag blijkt dat ie haar kent van ‘Adult movies’ gevolgd door dat ie daar niet echt naar kijkt hoor 😉 Het zou gaan om Raven Riley. [NSFW]

Tuurlijk, ik ken Jenna Jameson [SFW] ook alleen maar van die keren dat ze per ongeluk verkeerd verbonden is als ze me belt 😉

Maar toch even doorzoeken op de site van Raven: En jawel, koppie is het zelfde. Duurde even omdat duidelijk te krijgen, dus veel foto’s bekeken, maar om dan op het koppie gefoccused te blijven is een vak op zich. [kuch]

Dan contact zoeken met het customer department van Raven, want hoe je het ook went of keert : Raven doet precies wat die russische schonen doen, alleen veel transparanter. Koppie en lijf zijn ok, en als je betaald mag je kijken en fantaseren. Die russische meiden hebben een heel ander en vooral langdradiger traject voor je in petto. Alleen zou er op die foto ineens een soort van copyright kunnen zitten en wellicht dat een tip op het gebruik van die foto meer mensen kan waarschuwen.

Mail die kant op :

Date:  February 19, 2011, 5:37 am
Subject : Your photo is used by russian scammers
From : denbolle@denbolle.nl

Hi,

as part of my internet fun I’m hosting a site about russian romance scammers (https://russianlove.denbolle.nl) and one of those idiots used a photo that later has been identified as beeing Raven Riley. (see part about Ekaterina (https://russianlove.denbolle.nl/2011/02/ekaterina-i/)

After I found out that the women on the photo was Raven I’ve updated the post with the statement that the women was Raven Riley and a link to the site of Raven.

When needed I can take down the picture if I’m offending any rights, or you can post this mail as warning in raven’s scammers warning section. (remove the links, the site is in dutch so probably no-one would understand whats going on.

Regards,

DenBolle

En zowaar (Customer relations betekenen nog iets in de nsfw wereld 😉 ) :

Date : February 23, 2011, 11:09 am
Subject:  Your photo is used by russian scammers
From :     [snip Customersupport]

That use of the image is acceptable. We appreciate your efforts to expose the scammers as they very commonly use images of Raven Riley. We only ask that where the content appears you include a link to our site as you have on that page.

Thanks,
[snip Customersupport]

Dus let them comming! Maar ja.. ineens is het verdacht stil vanuit Ekatarina’s mailboxje..