Re: Al even niets gehoord [inna]

Ok, schijnbaar ben ik door de ballotage commissie, ze gebruikt nu mijn naam.  Ook nu weer voorzien van foto’s en ze begint voorzichtig af te tasten hoe ik over echte liefde denk. Ik had eigenlijk niet gerekend op een reactie, maar des al niettemin schreef ze (en haar team of scammers) me weer.

Nou heeft mijn liefde net gisteren d’r eerste hartaanval gehad, maar om nu meteen uit te wijken naar deze wat blonde en jonge deerne..

Haar mail en foto’s : (de rest van haar foto ’s staan hier)

 

Onderwerp: Re: Al even niets gehoord.
Van: Inna
Datum: Mon, 21 Mar 2011 21:17:25 +0300
Aan:DenBolle

 

Hallo mijn lieve Den!
Ook hier vele dagen duurde na mijn laatste brief aan jou. Je hebt waarschijnlijk verwachten dat ik te beantwoorden, maar hier heb ik antwoord dat je nu pas. Aarzel dan niet boos op mij voor mijn stilte, en als je me kunt vergeven. God weet dat ik niet vergeten over u en onthoud altijd uw brief. Maar helaas heb ik niet veel vrije tijd dus ik kon niet schrijven naar je.

Ware twee weken dat ik niet heb er schriftelijke Ik heb veel van de gebeurtenissen,allereerst wil ik vakantie op 8 maart en haar verjaardag op 14 maart,was ik in het ziekenhuis met een zere keel, de meest heerlijke vakantie was ik ziek,erg jammer, maar het belangrijkste ding dat ik herstellende en het gevoel goed.Ik hoop dat je niet boos op me.

Den eerlijk toegeven, ik wachtte ongeduldig uw brief. Ik weet dat we zijn erg onbekend, maar toen ik uw brief te zien,heb ik meteen hief de stemming en een glimlach op zijn gezicht. Ik weet nu niet tegen je liegen en het is echt. Begrijpt niet waarom dit gebeurt er met mij, maar misschien is het omdat wat we dichter bij elkaar?
Den je bent niet van plan iets als dit? Je hebt geen een glimlach op je gezicht wanneer je ontvangt mijn brief? Ik zou graag zien dat u ook mijn antwoord genoten en ik hoop dat mijn brieven altijd uw geest op te heffen.
Ja, hoe bent u?, Wat heb je daar weer? Ik heb zelf nu een zeer goed humeur, komt de lente,maar nog steeds veel sneeuw, maar ik ben altijd blij goede zonnig weer.

Den laatste brief, vraag ik u een zeer ernstige vragen voor je.Ik weet dat het heel vroeg is om elkaar de vragen te stellen,maar u antwoordde mij, en ik ben uw antwoord voor mij dan. Ik ben tevreden met uw antwoorden!

Den als je het niet erg, zou ik u willen vragen over iets. Misschien is het nog te vroeg om te vragen dergelijke ernstige vragen, maar ik zou nog steeds graag uw mening weten. Wat denk je eigenlijk als je kunt verliefd worden op het internet? Geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Aan u had ik niet zo’n dating, maar ik zou graag willen geloven in de liefde door middel van brieven. Ik geloof in liefde op het eerste gezicht, maar hoe kun je vergelijken met zoveel liefde om liefde via het internet?

Ik weet het niet, maar ik denk dat deze liefde nog steeds reeel is. Ik denk dat iedereen verliefd kunnen worden met een andere persoon door middel van brieven, als je schrijft oprechte brieven. In de brieven, kunt u schrijven over alles en voel je vrij om te doen. In het echte leven, soms zijn we verlegen om volledig open en daarom kunnen wij niet altijd oprecht zijn.

recht Den ik? Wat zijn uw gedachten over dit? Vergeef me voor deze moeilijke vragen, maar ik wil echt naar je innerlijke richting en je gedachten over dit weten. Ik hoop dat u me kunt eerlijk antwoord.

Den By the way, de dag voordat in mijn desktop computer in te stellen een nieuw programma. Dit is de zogenaamde ‘Google Earth’. Heb je iets gehoord over dit programma? Dit is een programma en plattegrond land op dit programma kunt u het terrein op aarde viade satelliet en zelfs een huis zien als je weet dat het volledige adres. Als je het niet erg, als ik zou u willen vragen u om te schrijven me je volledige adres. Ik zou graag uw huis en een gebied waar u woont te zien. Alsjeblieft, als je het niet erg, dan email me je huisadres, ok.

Den over mijn volledige huisadres. Als je je ook dit programma, kunt u zien en mijn huis. Mijn adres: Rusland, Tver, Silver Street, Building 8, op de kaart zie je het grote huis. Dus dit is weer een lange brief aan u en ik nu moet stoppen. Het blijft voor mij weer te wachten voor uw reactie en ik hoop met heel mijn hart dat u mij snel te schrijven. Gelieve na te denken over mijn vraag en probeer eerlijk te beantwoorden me, ok. Ik wacht op uw antwoord. Een kus voor je.

Met vriendelijke groet je vriend Inna.

  1. live dame ik vraag mij af naar welke mens heeft u dit brief gericht ?