Re: gelukkig weekend [inna]

Potver,  een weekje druk en dan ineens ben je een echte week verder. Een week waarin ik de lieve Inna laat wachten. En misschien zelfs het dunne draadje wat ons verbind beschadig..

Maar ja.. liegen in een ontluikend relatie, mag dat? Een klein leugentje om bestwil is prima denk ik, of hoop ik. Ik ben even de hort op geweest, en had geen internet.. Hopen dat ze er in trapt. Ondertussen zit haar vraag om een foto me dwars… hoe ga ik dat oplossen. Eerst eens tijd rekken doordat de dorpsfotograaf druk is, en digitaal aanleveren even duurt.

Oh.. let op de tijd van deze verzonden mail.. da’ s om ongeveer 3 uur ’s middags….

Mijn mail :

Onderwerp: Re: Gelukkig weekend!
Van: DenBolle
Datum: Sat, 05 Mar 2011 15:10:37 +0100
Aan: Inna [inna_pod@yahoo.com]

Op 27-02-11 11:14, Inna schreef:

[snip]

Hoi lieve Inna,

sorry dat ik niet eerder schreef, afgelopen week was ik bij mijn oma op bezoek en zij heeft geen internet, en dus kon ik niet mailen. Ik heb voor volgende week een afspraak gemaakt bij een fotograaf zodat ik je vraag om foto’s kan beantwoorden. Ze worden dan op digitale manier aan geleverd zodat ik ze makkelijk aan je kan toezenden. Ik moet net als jij toegeven dat als ik een mail van je zie ik een glimlach op mijn gezicht heb. Je ziet er zo lief uit,  en je hebt hele mooie ogen.

Je vraag of we elkaar dicht naderen en wat ik zoek in een vrouw.  Net als jij ben ik ook wat aftastend omdat ik in het verleden wel eens mijn neus gestoten heb met vrouwen.  Wat ik zoek in een vrouw is een echte vriendin, eentje die het hart op de jiuste plek heeft zitten en samen met mij de wereld wil verkennen. Veel eten en drinken doe ik niet.  Af en toe een glas wijn of een glas whiskey maar altijd met mate, want het spreekwoord hier zegt immers “Broeva haro!” Drugs doe ik niet. Nooit gedaan ook.

Ik sport regelmatig (ik zwem graag) en als je mijn vrienden zou vragen wat voor man ik ben zou je te horen krijgen dat ik een vriendelijke en fatsoenlijke vent ben.  Een echte spookjesprins ben ik niet, ik ben ook maar mens.  Maar wel een goede man voor je denk ik.

Wat ik nu precies in een vrouw zoek is betrouwbaarheid, vriendelijkheid en iemand die me steunt door dik en dun. Iemand die als we elkaar beter kennen maar een paar woorden hoef te zeggen en dat ze me dan meteen begrijpt. Samen kunnen we de wereld aan en intrekken.

Verschil in leeftijd maakt me niet uit. De leeftijd zegt niets over hoe iemand is en daarom hecht ik meer waarde aan hoe iemand in het leven staat. Hoe sta jij in het leven lieve Inna?

Ik hoop dat we verder blijven schrijven met elkaar zodat we samen kunnen kijken of we voor elkaar de juiste zijn en wellicht meer met elkaar kunnen worden en doen?

Lieve Inna, deze week ging te snel zonder je te mailen, mijn excuus daarvoor.  Ik wens je ook een heel fijn weekend en graag zie ik je nieuwe brief tegemoet.

Liefs,

Den