RE: [ warmhouden]

En hoppa.. terug teasen.. Meerdere vrouwen tegelijkertijd warmhouden is een vak op zich waar ik al jaren geen verstand meer van heb. Kijken of het met deze lukt..

Onderwerp: Re:
Van:       DenBolle
Datum:     Wed, 09 Mar 2011 21:17:27 +0100
Aan:       sladkamilahka@yahoo.com

Op 05-03-11 23:35, schreef:
[snip meuk]
Hey Natalya,

wat leuk dat je me wist te vinden. ik stond natuurlijk wel een beetje verbaasd dat je me zo maar mailde, maar aan de andere kant wie niet waagd die niet wint niet waar. Ik ben onder de indruk van je foto en natuurlijk ook vanwege het feit dat je zowel in nederlands als in het engels mailt.

Voor we verder gaan mailen zou ik graag wat van je willen weten :
– welke taal is makkelijk voor je?
– wat zoek je in een man
– en wat verwacht je van mij

Graag hoor ik van je !

Groet,

Den.