Angel : Sex Sells – TITS

En verdomd.. waar al die meiden me toch weten te vinden… Weer eentje die mijn pagina heeft gevonden. Geen idee waar, maar ze vond ‘m. In het kader van leid de consument af van de bagger die we verkopen worden er catchy afleiders ingezet.

Onderwerp: I think you were looking for me
Van:       "ANGEL" [snip onzin adres]
Datum:     Do, 3 maart, 2011 19:43
Aan:       DenBolle

Hello there How are you currently doing? I enjoy most of your page.
Do you want to check out my best exclusive pictures?
E mail me at orosciennyec@hotmail.com and i am going to respond back
with my private photos.

Afleiding doet wonderen..

Uiteraard heb ik daar vriendelijk op gereageerd, wie weet krijg ik nog meer leuks toegestuurd:

 

Onderwerp: I think you were looking for me
Van:       DenBolle
Datum:     Za, 5 maart, 2011 15:28
Aan:       Angel [orosciennyec@hotmail.com]

Hi Angel,

thanks for your remark about my page. Nice that you liked it, and a great thanks for those photo’s you did send.
Iḿ doing fine, and you?

Hope to hear from you,

regards,

Den

Overigens: de gemiddelde beveiligde mail server herkent Angel, ze mailt vanaf verschillende (spoofed) adressen en wil dan graag op chrocknaheq@hotmail.com, mcleloukiedello@hotmail.com of mwuglefomyrtoh@hotmail.com worden teruggemaild.
Waarmee dan onbedoeld een leuke wending aan het tld hotmail.com wordt gegeven. De openings zinnen zijn telkens wat anders maar ze teased op toezenden van privé foto’s. Dat hoef je mij niet te vragen, die kan je altijd zenden!